Slapen

Arrangementen

Om jouw verblijf bij ons nog leuker te maken, heeft Eden Hotels uiteenlopende arrangementen voor je samengesteld. Maak gebruik van verschillende acties om je overnachting(en) nog voordeliger te maken. Boek je favoriete arrangement, laat je heerlijk verwennen en ga daarna met geweldige verhalen en herinneringen terug naar huis.

De steden waarin onze hotels zijn gevestigd barsten van de mogelijkheden. Van shoppen tot cultuur snuiven en van lekker dineren tot aan markten en (food) festivals: met onze LoveCityLife arrangementen ervaar jij het beste van de stad.
Echt eens even een lekker luxe nachtje weg? Dan zijn onze luxe arrangementen precies wat je zoekt. Laat je heerlijk in de watten leggen met een sterrendiner of kies bijvoorbeeld voor een luxe suite en ontbijt met bubbels. Dat klinkt toch fantastisch?
Je verblijf is pas echt compleet wanneer er lekker eten aan te pas komt. Ga voor een van onze voordelige arrangementen en combineer je overnachting in je favoriete stad met culinaire verwennerij. Neem ook vooral eens een kijkje op de websites van onze zusterhotels Hard Rock Hotel Amsterdam American en Holiday Inn Eindhoven voor overheerlijke dinerarrangementen.
Op citytrip in eigen land met het hele gezin? Wij hebben voordelige familie arrangementen samengesteld die fun bieden voor de hele familie! Combineer jullie overnachting in een van onze geweldige familiekamers met een bezoek aan een kindvriendelijk museum, attractiepark of andere leuke activiteit.
Een stad écht eens uitgebreid ontdekken? Boek een van onze fiets- of wandelarrangementen en combineer je overnachting met een verkenningstocht door de stad. Dan leer je een stad pas echt kennen!
In de zomer wil je toch niets liever dan er op uit trekken? Met onze zomerarrangementen ga je gegarandeerd een leuke zomervakantie tegemoet!
Niets leuker dan er lekker op uit te trekken in het kleurrijke herfstseizoen! Bekijk onze knusse herfstarrangementen en haal alles uit je verblijf.
Bij Eden Hotels vinden we duurzaamheid enorm belangrijk. Voorzie je verblijf van een extra vleugje ‘feel good’ en boek één van de sustainable specials van onze hotels.
Hoera, Eden bestaat 75 jaar! En om dat te vieren hebben we te gekke arrangementen voor je samengesteld.