Love City Life - In iedere stad een feestje

Eden Zomer Tour

Geen festivals deze zomer, maar toch zin in een feestje? In juli opent Eden Hotels het festivalseizoen met de Eden Zomer Tour! En dat betekent: héél veel leuke feestjes verspreid over het hele land. In 13 hotels in acht verschillende steden, om precies te zijn. Bezoek onze hotels en steden met de Stedenstrippenkaart en reken onderweg op leuke beloningen in de vorm van, jawel, gratis overnachtingen!

BANNER_PAGE ZOMER TOUR.jpg

Start met sparen met de Stedenstrippenkaart
...en ontvang je 5e overnachting gratis!

Zin om deze zomer lekker weg te zijn, zonder dat je de grens over hoeft? Onze Eden Hotels zitten in acht verschillende steden in Nederland, dus er valt meer dan genoeg te ontdekken! Van Maastricht en Eindhoven in het zonnige zuiden tot aan Groningen en Leeuwarden in het hoge noorden: iedere stad heeft weer wat anders te bieden en staat voor nieuwe ervaringen. En aangezien onze hotels gevestigd zijn in hartje centrum en onze collega's het heerlijk vinden om de beste geheimen van hun stad met jou te delen, weet je zeker dat het een verblijf wordt om niet te vergeten. We LOVE CITY LIFE en we willen jou nét zo verliefd laten worden op de stad als dat wij zijn!

In  juli en augustus ontvang je bij je bezoek aan onze hotels de Stedenstrippenkaart. Met deze strippenkaart kun je tot 31 december 2020 stempels verzamelen. Tijdens ieder verblijf in één van onze hotels ontvang je, wanneer je je verblijf via onze website hebt geboekt, een stempel en na vier verblijven ontvang je een gratis overnachting (inclusief ontbijt) in een hotel naar keuze! Is je Stedenstrippenkaart helemaal vol? Dan bieden we je een gratis overnachting aan in een luxe suite inclusief een Bubble Breakfast en een feestelijk welkomstdrankje.

Win een complete VIP Rock Star treatment!

Als klap op de vuurpijl ding je met een volle strippenkaart mee naar de mega-grote-superdeluxe hoofdprijs: een nacht in de voetsporen treden van een rockster en slapen in de legendarische Rock Star Suite van het Hard Rock Hotel Amsterdam American inclusief een aan-niets-ontbrekende VIP treatment. Dusse... waar wacht je nog op?

De Eden Zomer Tour Kalender 2020!

En een vakantie in eigen land wordt met de Eden Zomer Tour nóg leuker, want in de maanden juli en augustus worden er in onze hotels ontzettend veel leuke feestjes georganiseerd! Van vintage Summer Movie Nights in Rotterdam tot aan lachyoga en shoppen uit de kledingkast van Candy Dulfer en special guests: bekijk snel de volledige Eden Zomer Tour Kalender! Maarre... wees wel gewaarschuwd: je kunt er spontaan een gevalletje FOMO van krijgen.

Plan dus nu je tour door Nederland en mis geen enkel event!

In welk hotel start jij je tour?