Vier de feestdagen bij Eden Hotels!

Er dit jaar lekker tussenuit met de feestdagen? Maak er een holly jolly kerstvakantie van bij Eden Hotels! Met feestelijke versieringen in de hotels, vrolijke kerstdeuntjes, supergezellige collega's en magisch verlichte steden wordt het zonder twijfel een december to remember.

De allerleukste kerstarrangementen

Maak er onvergetelijke feestdagen van en boek een kerstarrangement bij één van onze 14 hotels in acht verschillende steden! Verken de meest betoverende light festivals van Nederland, ontdek alle leuke to do's in de gezellig aangeklede stadscentra en geniet (de hele kerstvakantie lang) iedere ochtend van een feestelijk kerstontbijt en hele leuke extra's. Haal alles uit de gezelligste periode van het jaar met onze speciale selectie arrangementen voor de feestdagen!

0055_EdenHotels_WEB.jpg

Uitgelichte kerstarrangementen:

Het beste cadeau voor onder de boom

Wil jij dit jaar nu eens echt even met de eer strijken van het allerleukste cadeau onder de boom? Dan is de Eden Cadeaubon het presentje dat je zoekt. De cadeaubonnen zijn te besteden bij al onze hotels en restaurants en zijn al verkrijgbaar vanaf €25. Ga daar maar eens aan tippen... 

Gifty_kerst_horizontaalgroot_edenhotels.jpeg
BIO_Buiten.jpg

Delen is vermenigvuldigen: Stichting Bio

Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt, zo denken wij er bij Eden Hotels in ieder geval over. Samen met de Sjoerd Dijkstra Foundation zijn we al jarenlang partner van de Stichting Bio, die met het Bio Vakantieoord gezinnen met een gehandicapt kind een betaalbare vakantie biedt. De hele feestdagenperiode zetten onze hotels zich in om het maximale in te zamelen voor dit mooie doel en zoveel mogelijk families een onvergetelijke tijd te kunnen bezorgen. Wil jij ook een steentje bijdragen?

Een mooie kerstwens

In onze hotels vind je tijdens de kerstvakantie niet zomaar kerstbomen, maar heuse Holly Jolly Wishtrees. Wanneer je (voor of tijdens) je verblijf een donatie maakt aan de Stichting Bio, krijg je van ons een speciaal wenskaartje om in onze wensboom te hangen. Daarop kun je een wens voor jezelf of voor een ander opschrijven. Wie weet: misschien laat je met je donatie niet alleen de wens van een familie uitkomen, maar ook die van jezelf!

EH - CHRISTMAS 2021 - HOLLY JOLLY_03.jpg
EH - CHRISTMAS 2021 - BREAKFAST TREE_02.jpg

Flexibel verblijven

Een familiebezoek tijdens of rondom de feestdagen op de planning? Bij Eden Hotels kun je je verblijf boeken tegen flexibele voorwaarden, en kun je je verblijf dus kosteloos en tot kort van tevoren verplaatsen of annuleren. Profiteer daarnaast wanneer je via onze eigen websites boekt van 10% vriendenkorting én veel leuke extra's. Van een gratis late check-out tot een kosteloze kamerupgrade*.

Extra inspiratie voor de feestdagen

*De extra's die vallen onder de speciale vriendenkorting zijn op basis van beschikbaarheid.