Blog

5 hotel hacks die je leven zullen veranderen

18 Sep 2019  |  Inspiratie

Wanneer je in een hotel verblijft, zijn er best wat geheime troeven waarmee je als gast je voordeel kunt doen. Handige -of misschien zelfs wel- levensveranderende tips die je verblijf nog net even wat aangenamer kunnen maken. We zetten ze voor je op een rij: 5 hotel hacks die je leven serieus zullen veranderen.

1. Laat weten dat het een speciale gelegenheid is

Hoewel je natuurlijk niet per se iets speciaals op de kalender te hebben hoeven staan om in een hotel te verblijven, kan het zomaar zo zijn dat je wél iets komt vieren. Een verjaardag, een diploma of misschien wel een jubileum. En ja, als onze collega’s in de Eden Hotels dat weten, kan het dan zomaar eens zo zijn dat wij die speciale happening nog nét even wat specialer maken… Spread the word!

Hotel-Hacks-Eden-Hotels-image-1.jpg

2. Boek direct bij het hotel

Wist je dat je, wanneer je bij de eigen website van een hotel boekt, je altijd op véél extra’s kunt rekenen ten opzichte van wanneer je via een andere website boekt? Zo krijg je bij Eden Hotels bijvoorbeeld niet alleen 10% korting wanneer je via de eigen hotelwebsites boekt, maar ook nog eens een welkomstdrankje én vaak nog korting op een diner. Zei iemand… win-win situatie?

0025_EdenHotels.jpg

3. Geheime opladers

Het moment dat je je realiseert dat je je telefoonoplader bent vergeten is er een die je snel weer wilt vergeten. The horror. Maar, hey, geen paniek. Het hotel heeft je rug. Een belletje naar de receptie van het hotel en je probleem is hoogstwaarschijnlijk opgelost. Hotels hebben namelijk achter de balie vaak een geheime voorraad telefoonopladers liggen, dus de kans is groot dat je er gewoon eentje kunt lenen die geschikt is voor jouw type telefoon. Adem in, adem uit.

Hotel-hacks-Eden-Hotels-image-2.jpg

4. Gratis snacks

Bij Eden Hotels proberen we een steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Wil jij ook iets voor het milieu doen? Wanneer je twee nachten of langer bij ons verblijft en ervoor kiest om de eerste nacht je kamer niet te laten schoonmaken en geen nieuwe handdoeken te krijgen, bedanken onze hotels je met met een gratis lokale lekkernij. Zo help je dus het milieu én krijg je er ook nog eens iets lekkers voor terug. Iets met twee vliegen, één klap…

Hotel-hacks-Eden-Hotels-image-3.jpg

5. Kleding stomen met de douche

Misschien verblijf je wel in een hotel omdat je een speciale gelegenheid hebt, zoals een bruiloft of een feestje. Of misschien wel omdat je een meeting of conferentie in de agenda hebt staan. Gelegenheden waarbij je in ieder geval niet in gekreukelde kleding aan wilt komen zetten, toch? Hoewel onze hotels natuurlijk altijd je kleding naar een stomerij kunnen laten brengen en we strijkijzers voor je klaar hebben staan is er een trucje waarmee dat item er nog net een tikkie sneller weer feilloos uitziet. Namelijk: door het aan een kledinghanger in de badkamer te hangen terwijl je een warme douche neemt. De stoom zorgt er namelijk in een raptempo voor dat je kleding weer kreukvrij is. Zorg er wel voor dat de kleding niet nat wordt…

EH---CITYHOTEL-GRONINGEN---CITY---BADKAMER---1.jpg

Zo. Nu meteen dat voordeel maar eens ontdekken wanneer je je verblijf via onze eigen website boekt? ;)

Deel dit artikel: