Blog

Tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

18 Jan 2019  |  Zien & Doen, Inspiratie

Of je er nu van houdt of het je niet zoveel doet. Hoe het ook zij: Valentijnsdag is het uitgelezen moment om de liefde te vieren of je lief even in het zonnetje te zetten. Samen te eten, een dag de hort op te gaan of relaxt in een hotel te slapen. Eén ding is zeker: met deze Valentijnsdag tips word het zéker een succes.

Een nachtje weg

Geen beter moment om een weekend in een hotel te spenderen dan met Valentijnsdag (of beter gezegd: het Valentijnsweekend). Want is er iets dat fijner is dan samen relaxen in een mooie kamer, roomservice bestellen en ook nog eens de leuke plekjes van een (nieuwe) stad ontdekken? Om het nog romantischer te maken hebben veel hotels rondom Valentijnsdag leuke deals of wordt de kamer extra romantisch aangekleed (denk: rozenblaadjes). Want hey, met een beetje cliché is echt niet altijd wat mis. Speciaal voor de lovebirds hebben onze hotels Valentijnsarrangementen samengesteld. Bekijk hier alle Valentijnsarrangementen.

Schommelen op de A'DAM Toren

Wat frisjes is het misschien wel, maar dan heb je ook wat. Schommelen op A'DAM Toren moet - of het nu je Valentijnsdag planning komt of niet - zeker op je to-do lijst staan. De 'Look out swing' of de 'Over the Edge' schommel is namelijk niet voor niets één van de hoogst gewaardeerde attracties van Amsterdam. Op het dak van de toren schommel je namelijk op een hoogte van meer dan 100 meter over de skyline van Amsterdam. Een waanzinnig uitzicht dat je nog lang bij zal blijven.

Nieuwe restaurants uitproberen

Nog nooit Libanees gegeten? Of heeft je Valentijnsdate nog nooit van de Vietnamese keuken geproefd? Of wil je al tijden naar dat hippe nieuwe restaurant waar je al zoveel over hebt gelezen? Valentijnsdag is hét moment om eens naar een ander restaurant te gaan. Zo verras je niet alleen je date, maar trakteer je jezelf ook nog eens op een verrassing. Bekijk onze city guides voor de leukste adresjes in verschillende steden.

Naar een onbekende stad

Nog nooit een biertje of glas wijn op de Vrijmarkt in Maastricht gedronken? Of nooit eerder de Martinitoren in Groningen met eigen ogen mogen aanschouwen? Of altijd al eens het Binnen- en Buitenhof van Den Haag willen zien? Trek samen naar een onbekende stad in eigen land om daar lekker de toerist uit te gaan hangen. Ontdek de leuke plekjes in één dag of nog beter: maak er meteen een Valentijnsweekend van!

Wil je Valentijn of het Valentijnsweekend ook onvergetelijk maken? Klik op de button hieronder om al onze Valentijnsarrangementen te bekijken.

Deel dit artikel: