Blog

Bijzondere hotelkamers waar je zéker eens wilt slapen

12 Okt 2018  |  Inspiratie

Soms wil je gewoon eens wat anders. Niet slapen in de zoveelste dertien-in-een-dozijn hotelkamer, maar in een kamer die je bijblijft. Van hotelkamers met jacuzzi tot aan gewoonweg hele Instagrammable hotelkamers: bij deze bijzondere hotelkamers wil je zéker eens komen overnachten.

Hotelkamers met jacuzzi

Een super relaxt of juist een romantisch weekend op de planning? Dan maakt een hotelkamer met jacuzzi of luxe bad op de kamer jullie trip nét even wat specialer. En laten wij nu een tal van hotels met kamers met jacuzzi of een bad op de kamer hebben... 

Designhotel Maastricht & Holiday Inn Eindhoven

Trek voor een weekend Eindhoven naar Holiday Inn Eindhoven of Crown Hotel Eindhoven en je bent verzekerd van een extreem comfortabele kamer mét jacuzzi. Of wat dacht je van Designhotel Maastricht, waarbij er een groot bad midden in de kamer pronkt? Een extreem relaxt weekend verzekerd...

Familiekamers

Steeds vaker kiezen ouders ervoor om niet alleen maar met z'n tweetjes, maar met het hele gezin op citytrip of staycation te gaan. Maar hotelkamers die volledig 'familieproof' zijn, die zijn dan weer best lastig te vinden. Maar niet in Eindhoven en Den Haag...

Crown Hotel Eindhoven & Babylon Hotel Den Haag

Zowel Crown Hotel Eindhoven als Babylon Hotel Den Haag hebben namelijk speciale familiekamers, zo ingericht dat ze perfect zijn om er met het hele gezin te verblijven. Zo vind je er een riant tweepersoonsbed én comfortabel tweepersoonsbed voor de kids. Voor de kleintjes kan er zelfs nog op aanvraag een kinderbed worden gebracht. Ideaal!

Een weekend Eindhoven of een citytrip Den Haag met het gezin maken? Dan zit je bij Crown Hotel Eindhoven en Babylon Hotel Den Haag gegarandeerd goed. Denk: een super centrale locatie midden in de stad, ontzettend gemakkelijk te bereiken en in de buurt van alle leuke highlights van de stad.

Instagrammable hotelkamers

In het Instagram-tijdperk is het minstens zo belangrijk dat je hotelkamer fotogeniek is. En laten wij er bij Eden Hotels nu héél wat van hebben. Kamers die zeker een kiekje waard zijn. We lichten er een aantal voor je uit.

American Hotel Amsterdam

Zo ook bijvoorbeeld de splinternieuwe kamers van het American Hotel Amsterdam, een samensmelting van de art deco stijl van het welbekende gebouw op het Leidseplein en de muziekachtergrond van het hotel. In iedere nieuwe kamer staan weer andere 'rock diva's' centraal.

Wil jij de splinternieuwe kamers van het American Hotel Amsterdam wel eens met eigen ogen komen bekijken?  Maak dan vandaag nog een reservering en vraag naar de nieuwe kamers. 

The Lancaster Amsterdam

Ook de nieuwe kamers van The Lancaster Amsterdam zijn een lust voor het oog. Het stijlvolle decor met rode touches en animalprint zorgen voor een plaatje waar je u tegen zegt.

Een locatie in upcoming Amsterdam-Oost, precies tegenover Artis en ontbijten (of lunchen óf dineren) bij hotspot The Birdhouse Amsterdam: bij The Lancaster Amsterdam is een geslaagde citytrip Amsterdam een feit. Kom je The Lancaster Amsterdam snel zelfs eens ontdekken? 

Designhotel Maastricht

Bij Designhotel Maastricht zit je al hélemaal goed als het aankomt op Instagrammable kamers. Bij het hotel is namelijk iedere kamer uniek. Zo kun je in stijl slapen in de champagne kamer of de nacht doorbrengen in een volledig zwarte of witte hotelkamer. Als dat geen mooie plaatjes oplevert...

Welke kamer van Designhotel Maastricht is jouw favoriet? Maak vandaag nog een reservering en geef aan in welke kamer je 't liefst zou willen slapen.

The Manor Amsterdam

Of wat dacht je van de hotelkamers van The Manor Amsterdam? Die vrágen letterlijk om een foto. Gegarandeerd een succes voor je feed, dus.

Zou jij ook best eens een kiekje willen schieten in deze héle fotogenieke kamer? Maak vandaag nog een reservering bij The Manor Amsterdam!

Deel dit artikel: