Blog

Hotelnacht Amsterdam 2020: dit is het programma

06 Jan 2020  |  Zien & Doen

Amsterdammers kunnen in het weekend van 18 en 19 januari 2020 hun lol op. Dan staat onze hoofdstad namelijk weer in het teken van Hotelnacht Amsterdam 2020 en kun je dus het hele weekend lang rekenen op geweldige feestjes en toffe to-do's. Wij vertellen je welk events je zeker weten moet afgaan.

Zaterdag 18 januari

Fiets je smoothie @ The Birdhouse

Staat meer bewegen op je lijstje met goede voornemens? Dan moet je op zaterdag bij The Birdhouse zijn. In het nest voor gezellige en duurzame vogels fiets je 's middags je eigen smoothie op de SHAKEFIETS! Twee vliegen in één klap dus. Oh, en op vertoon van je polsbandje krijg je ook nog eens een toffe Flamingo gadget cadeau.

Waar: The Birdhouse Amsterdam
Hoe laat: 16.00 tot 20.00 uur

*Een Hotelnacht Ticket is verplicht. Je hoeft niet te reserveren. Bijkomende kosten zijn €7,50.


Photo credit: Hotelnacht Amsterdam 2020

Blind Wine Tasting  @ Enoteca (update: vol)

Wijnproeven is sowieso al een kunst, maar hoe breng je het er vanaf in het donker? Kun je dan nog steeds witte- van rode wijn onderscheiden? Onder leiding van een registervinoloog (RV) van de Wijnacademie proef je in een donkere kamer van The Manor Amsterdam de allermooiste Italiaanse wijnen. 

Waar: Camera Privata in The Manor Amsterdam
Hoe laat: 15.00 tot 19.00 uur

*Dit evenement is toegankelijk met Hotelnacht Ticket. De bijkomende kosten zijn €15, inclusief welkomstdrankje, een klein hapje en de proeverij van wijnen. Voor deze blind-tasting is een reservering noodzakelijk.

Photo credit: Hotelnacht Amsterdam 2020

BBQ met The Dutch Weed Burger @ Café Americain

Op het terras van Café Americain aan het Leidseplein kun je de 18e rekenen op heerlijke burgers The Dutch Weed Burger, die nog eens extra lekker smaken met een lokaal Van Vollenhoven biertje erbij. Leuk detail: het zeewier wordt vers uit de welbekende fontein op het Leidseplein gevist...

Waar: Café Americain
Hoe laat: 18.00 tot 20.00 uur

*Alleen toegankelijk met Hotelnacht Ticket. Je hoeft niet te reserveren. Bijkomende kosten voor een weedburger en een biertje zijn €12,50.

Photo credit: Hotelnacht Amsterdam 2020

Italiaans diner @ Enoteca

Laat je door Italiaanse chef Salvatore meenemen op een reis door de Italiaanse keuken. Een smaakvolle avond met heerlijke Italiaanse wijnen, verrukkelijke aperitivos en verse, huisgemaakte pasta's. 

Waar: Enoteca Amsterdam
Hoe laat: 18.00 - 22.30 uur

*Een Hotelnacht Ticket is verplicht. Voor dit evenement is een reservering noodzakelijk. De bijkomende kosten zijn €35 per persoon, exclusief wijnen. inclusief welkomstdrankje, een klein hapje en de proeverij van wijnen. 

Photo credit: Hotelnacht Amsterdam 2020

Duurzame Beyond Burgers @ The Birdhouse

Voor een lange Hotelnacht heb je uiteraard wel een goede bodem nodig. Die leg je met een (h)eerlijke duurzame Beyond Burger bij The Birdhouse. Dat is de avond pas serieus lekker beginnen...

Waar: The Birdhouse Amsterdam
Tijd: 16.00 tot 20.00 uur

*Je hoeft niet te reserveren. Bijkomende kosten zijn €9,50 voor een burger.

Photo credit: Hotelnacht Amsterdam 2020

Walking Minibar Box @ The ED

ED's minibars lopen! Overnacht je speciaal voor de Hotelnacht bij The ED? Bartenders komen met de Minibar box naar je kamer toe en shaken on the spot de heerlijkste cocktails voor je. Da's pas roomservice. 

Waar: The ED Amsterdam
Hoe laat: vanaf 15.00 uur

Walking-mini-bar-image-1.jpg

Zondag 19 januari 2020

TangoJazz, Oester & Champagne @ Café Americain

Beter kun je het Hotelnacht weekend niet afsluiten. Laat je tijdens TangoJazz, Oester & Champagne bij Café Americain verleiden door de warme klanken van lekkere jazz en opzwepende tango, terwijl je ondertussen geniet van heerlijke oesters en champagne (mét 35% korting). 

Waar: Café Americain
Hoe laat: 17.00 - 20.00 uur

*Een Hotelnacht Ticket is verplicht. Je hoeft niet te reserveren.

Photo credit: Hotelnacht Amsterdam 2020

Meer zien van onze hotels en restaurants in Amsterdam? Bekijk ze hier.

Deel dit artikel: