Blog

Serieus leuke vergaderbreaks in de stad

24 Mei 2018  |  Business

Tussen een lange meeting door kun je vaak wel even een break gebruiken. Je weet wel: even met heel iets anders bezig zijn en je gedachten flink verzetten. We verzamelen voor jou onze favoriete (en écht serieus leuke) vergaderbreaks.

Toffe teamuitjes tijdens een vergaderdag

Vergaderen doen we anno 2018 steeds vaker níet op kantoor. Een trend die overgewaaid is uit Silicon Valley. En terecht, want het is bewezen dat een vergadering in een andere omgeving heel wat andere inzichten oplevert. Maar waar je ook vergadert, belangrijk is dat er zo nu en dan een break wordt ingelast. Een pauze tijdens het vergaderen verfrist namelijk, zorgt voor scherpte én brengt mensen dichter bij elkaar.


Hoewel je natuurlijk je vergaderbreak prima kunt inzetten om een hapje samen te gaan eten, is het nog beter om het echt even in een andere hoek te zoeken. Iets actiefs te doen of misschien zelfs iets doen waardoor je even uit die veilige comfortzone van je stapt. Met deze activiteiten haal je écht alles uit je break.

Urban bike tour

Het klinkt misschien iets minder spannend dan Virtual Reality, maar een urban bike tour kan minstens net zo tof zijn. Zo kun je bij alle Eden Hotels niet alleen een fiets huren, maar stippelen we ook maar al te graag een urban bike tour voor je uit. Een route langs de eyecatchers en hidden gems van de stad, die niet-te-missen smoothiebar en die bijzondere nieuwe gallery. You name it en wij weten het.

Leuke vergaderbreaks

Zen yogasessie

Een verhitte discussie in een meeting kan worden gesust met een zen yogasessie. Yoga doet niet alleen veel voor de mindset, maar is ook érnstig goed voor de spieren en lichaamshouding. Een win-win dus. Je kunt een yoga vergaderbreak naar je vergaderlocatie laten komen óf neerstrijken bij een leuke yogastudio in de buurt.

Leuke vergaderbreaks

Virtual reality

Vliegen over Parijs, over het randje van een wolkenkrabber lopen of ervoor zorgen dat je niet wordt platgestampt door dino’s. Virtual Reality is een ding. Een heel leuk ding, welteverstaan. De techniek zorgt ervoor dat je écht even uit de realiteit stapt en in een andere wereld terecht komt. Een Virtual Reality teamuitje of vergaderbreak is trouwens ook bijzonder goed voor de teambuilding. Niets is ten slotte zo goed voor het versterken van de banden als met z’n allen een virtuele bom ontmantelen. Ga naar één van de VR Rooms (je vindt er bijvoorbeeld één in Amsterdam) of laat ‘m naar de vergaderlocatie in het hotel komen.

Leuke vergaderbreaks

PHOTO: © The VR Room Utrecht

Hawaiiaans suppen

Met een beetje lekker weer wil je tijdens een vergaderbreak natuurlijk het allerliefst buiten zijn. En hoewel met een bootje door de gracht varen heel relaxed is, is het Hawaiiaanse suppen nét even wat toffer. SUP staat voor Stand Up Paddle. Je kunt het een beetje zien als surfen, maar dan staand op een surfplank met een peddel. Een héle fijne workout voor je lichaam en geest die je gewoon in de grachten onder begeleiding van een pro kunt doen.

Leuke vergaderbreaks

Bij Eden denken we maar al te graag met je mee. Of je nu wilt vergaderen in één van onze standaard vergaderzalen (die trouwens ook best wel heel mooi zijn), de hotelbar, het restaurant of buiten: we regelen het graag voor je. Klik op de button hieronder om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Deel dit artikel: