Blog

De allerleukste kindvriendelijke hotels in Nederland

19 Jul 2019  |  Inspiratie

Citytrips worden steeds populairder bij gezinnen. En terecht! In gigantisch veel steden in Nederland zijn de populairste toeristische attracties zo ingericht dat ze leuk zijn voor jong én oud. Dit zijn de allerleukste kindvriendelijke hotels voor je volgende familie stedentrip.

Hotels met familiekamers

The Lancaster Hotel Amsterdam

Een weekendje Amsterdam met de fam? Dan is het kidsproof The Lancaster Hotel Amsterdam je hotel. Niet alleen zit het hotel letterlijk tegenover ARTIS en heeft het héle fijne kamers waar je met z'n viertjes kunt verblijven, ook is het bijbehorende restaurant The Birdhouse superleuk voor de kids. The Birdhouse heeft namelijk een speciale kindermenukaart waar de kleintjes gegarandeerd heel erg blij van worden en het restaurant organiseert met regelmaat voor de allerkleinsten 'The Little Birdie Festival'. Tijdens deze middag kunnen de kleintjes lekker knutselen, begeleid koekjes bakken en is er een zangcoach aanwezig die de kids liedjes leert. 

Babylon Hotel Den Haag

Geen hotel zo kidsproof als het Babylon Hotel in hartje Den Haag. Het hotel heeft namelijk niet alleen meerdere familiekamers waar je met vier tot zelfs vijf(!) gezinsleden kunt verblijven, maar in de weekenden is er ook nog eens een speciaal ontbijt voor de kleintjes. In het kinderkeukentje in het restaurant kunnen de kleintjes hun eigen ontbijtje klaarmaken. En nog leuker: tijdens vakanties kunnen de kids elke dag elke dag creatief kokkerellen in het speciale kindvriendelijke keukentje. 

Savoy Hotel Rotterdam

Je kids écht een ervaring geven die ze niet zo snel meer zullen vergeten? Dan moet je zeker eens een blik werpen op de Piet le Blanc Suite van het Savoy Hotel Rotterdam. Een grote cinema suite in de kelder van het hotel met een groot tv-scherm, een PlayStation Pro, digital surround geluidsinstallatie en supersnel internet. Gamen, een filmavond: het kan allemaal. Met andere woorden: je kids zullen je dankbaar zijn... ;)

City Hotel Hengelo

Al wel eens gedacht aan een familietrip naar Hengelo? Bij City Hotel Hengelo hebben de kinderen het gegarandeerd naar hun zin. Niet alleen doordat de kids tijdens het verblijf een knuffel mogen uitkiezen uit de inmiddels al welbekende knuffelkist, maar ook omdat er vlakbij het hotel gigantisch veel voor kinderen te ondernemen valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het actieve techniekmuseum Oyfoo of een dag in het attractiepark de Waarbeek? In de familiekamers van City Hotel Hengelo kun je met twee volwassenen en twee kids terecht.

Crown Hotel Eindhoven

Als er een stad leuk is om met de kids naartoe te gaan dan is het Eindhoven wel. En dat komt goed uit, want Crown Hotel Eindhoven biedt superfijne familiekamers waar je heerlijk met z'n vieren kunt overnachten. En aangezien team Crown hélemaal gek is op kids, zorgen ze er altijd meer dan genoeg is voor de kids om mee te spelen.

Oranje Hotel Leeuwarden

Ook het Oranje Hotel Leeuwarden, dat precies tegenover station Leeuwarden zit, is super kidsproof. In de splinternieuwe familiekamers kun je met vier personen overnachten. En het leukste van alles? Voor de jongste gasten legt het team van het Oranje Hotel altijd een leuke verrassing klaar. 

Designhotel Maastricht

Designhotel Maastricht is niet alleen erg fijn om met kleine kids te slapen, maar ook juist met oudere kinderen. De kamers zijn namelijk zo ingericht dat je niet alleen vanaf het comfortabele tweepersoonsbed je favoriete films of series kunt kijken, maar ook allebei de bedden van het stapelbed zijn uitgerust met een eigen tv. Best lekker, na een drukke dag de stad verkennen.

Onze 13 Eden Hotels zitten in alle leuke steden van Nederland. En naast het rijtje hierboven hebben we nog véél meer hotels die superleuk zijn om met het gezin te komen overnachten. Alle hotels bekijken? Klik dan gauw op de button hieronder.

Deel dit artikel: