Pers

Eden Hotels positioneert zich als stadshotelgroep

22 Mrt 2018

Amsterdam, 22 maart 2018 – Fletcher Hotels koopt vijf hotels van Eden Hotels. Met de overname van deze hotels staat de Fletcher groep op 87 hotels. Voor Eden Hotels is dit de laatste stap naar de nieuwe positionering als Nederlands familiebedrijf met stadshotels. 

Fletcher neemt vijf hotels over

Fletcher koopt van twee hotels zowel de exploitatie als het vastgoed, van drie hotels wordt alleen de exploitatie overgenomen. Het gaat om Hotel de Broeierd in Enschede, Hotel Holthurnsche Hof in Nijmegen, Hotel Mooi Veluwe Putten, Hampshire Hotel 108 Meerdervoort in Den Haag en Hampshire Hotel Emmen. Alle vijf hotels gaan per 16 april 2018 verder onder de Fletcher-vlag. Deze overname heeft geen nadelige gevolgen voor het personeel.

Sterke positionering

Léon Dijkstra, CEO van Eden Hotels, over de verkoop: “Dit is de laatste stap die we moeten zetten om tot een duidelijke positionering van Eden Hotels te komen. Nu zijn we helemaal klaar voor de toekomst en uiteraard blijven we ambitieus. Op de lange termijn willen we uitgroeien tot een groep van dertig hotels in verschillende steden verspreid over het land.”

Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels: “Wij zijn zeer verheugd dat we deze hotels vanaf 16 april 2018 mogen verwelkomen bij Fletcher Hotels. Juist omdat de hotels alle vijf uniek zijn en zich op prachtige locaties bevinden, zullen de hotels een enorme verrijking zijn voor Fletcher”.

Voor meer informatie neem je contact op via info@edenhotels.nl

Deel dit artikel: