We zijn er weer voor je

Eden Hotels is helemaal aangepast op de 1,5-meter-samenleving en we hebben er heel veel zin om je weer te mogen verwelkomen. Sinds 1 mei kun je bij ons weer volledig onbezorgd verblijven en genieten. Wanneer je via onze eigen hotelwebsites boekt belonen we je daarnaast graag met een aantal héle fijne extra's. 

Onbezorgd verblijven met fijne extra's  

Juist nu heb je misschien de behoefte om even lekker te relaxen en je in de watten te laten leggen. Om je een volledig veilig, zorgeloos en plezierig verblijf te garanderen zijn al onze hotels tot in de puntjes aangepast op de nieuwe situatie. Van contactloos betalen tot aan een aangepast lobbybeleid en all-day roomservice. Hier lees je meer over hoe we aan alle richtlijnen van het RIVM voldoen.

Bij al onze hotels is het mogelijk om je reservering kosteloos te annuleren of te wijzigen naar een ander moment wanneer je je verblijf tegen flexibele voorwaarden via onze eigen hotelwebsites boekt. Je kunt dus met een gerust hart een nachtje weg boeken. Door hieronder met de speciale actiecode te boeken profiteer je daarnaast ook nog eens van héle fijne extra's.

  • Gratis annuleren
  • 10% "Eden website" korting
  • Gratis kamer upgrade (indien beschikbaar)
  • Easy check-in met een welkomstdrankje
  • Gratis late check-out tot 15.00 uur

Onze hotels

De 10% korting en bijbehorende extra's zijn alleen van toepassing wanneer je je verblijf via de websites van onze hotels boekt.