Ons verhaal

De Eden Essentials

Bij Eden doen we het nét even anders dan bij andere hotels. Onze hotels –met allemaal hun geheel eigen(zinnige) karakter- zijn namelijk ook best anders. Hoewel onze ‘basics’ zoals je mag verwachten dik in orde zijn, verrassen we namelijk ook maar al te graag met leuke delighters. Je weet wel: onmisbare, bijzondere of gewoonweg grappige extra’s die een glimlach op je gezicht toveren. Eden Essentials noemen wij die. Welke dat zijn? We sommen ze op.

Yoga op je hotelkamer

Er is weinig waar je meer zen van wordt dan van een goede yogasessie. Daarom kan bij Eden Hotels iedereen áltijd kosteloos een yogamat op de hotelkamer krijgen. Handig voor de bedreven yogi, maar minstens zo interessant voor de yoga newbie. Voor beginners hebben we namelijk een compacte yoga guide met simpele basisoefeningen opgesteld. Wedden dat je onze hotels super relaxt verlaat?

Yoga

Muziek verbindt iedereen

En dat ervaar je bewust of onbewust. Natuurlijk bewust in het Hard Rock Hotel Amsterdam American, Tokyo jazz bar Obsidian van het Eden Hotel Amsterdam of in de Piet le Blanc suite van het Savoy Hotel Rotterdam. Maar ook onbewust door de passende muziek die je hoort in de publieke ruimtes van het hotel, uiterst zorgvuldig samengesteld voor elk hotel apart door Michiel Borstlap. Nieuwsgierig? Ga kijken en luisteren.

Een Dutch Cuisine "High Breakfast"

En over vers, lokaal en gezond eten gesproken; bij al onze hotels kun je rekenen op een (h)eerlijk ontbijt volgens de Dutch Cuisine richtlijnen. Een start van de dag met regionale en seizoensgebonden producten, die garant staan voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. Een uniek etagère ontbijt met impact dus!

Dutch-Cuisine-ontbijt-Eden-Hotels.png

Jouw eigen Nespresso apparaat

Bij Eden Hotels kan iedereen op de kamer altijd rekenen op een smakelijk kopje koffie. Iedere kamer heeft namelijk z’n geheel eigen Nespresso apparaat. Drink de allerlekkerste koffie op het moment dat jij er zin in hebt. Gezellig samen, of als je even een momentje voor jezelf nodig hebt.

Urban biking

Natuurlijk zitten onze hotels in de buurt van het OV, maar een stad verkennen gaat toch het allerbeste op de fiets. Je weet wel: dat je een verkeerde straat in fietst, en dan per ongeluk bij die geweldige boetiek of ontbijtspot terecht komt. En laat het nu ook nog eens een hele gezonde optie zijn. Iets waar we bij Eden ook érg van houden. Onze collega’s in de hotels zorgen er met liefde voor dat iedereen onbezorgd door de stad kan sjezen. 

Haagse Fietsen
Eden Hotel The Manor Amsterdam 20

Kussenmenu en super comfy bedden

Thuis heb je waarschijnlijk met veel zorg het perfecte hoofdkussen uitgezocht. Dat gevoel van thuis willen wij iedereen dan ook maar al te graag in onze hotels geven. Van een ultrazacht kussen om goddelijk in weg te zakken tot één speciaal voor nek- en rugklachten: kies jouw favoriete kussen uit één van de opties op onze kussenmenu’s.

Groen karakter

Bij Eden Hotels dragen we graag ons steentje bij. En hoewel we misschien niet de héle wereld kunnen verbeteren, doen we dit wel waar we kunnen. Benieuwd naar hoe we dit aanpakken?

Pillow Menu