Ons verhaal

De Eden Essentials

Bij Eden doen we het nét even anders dan bij andere hotels. Onze hotels –met allemaal hun geheel eigen(zinnige) karakter- zijn namelijk ook best anders. Hoewel onze ‘basics’ zoals je mag verwachten in orde zijn, verrassen we namelijk ook maar al te graag met leuke delighters. Je weet wel: onmisbare, bijzondere of gewoonweg grappige extra’s die een glimlach op je gezicht toveren. Eden Essentials noemen wij die. Welke dat zijn? We sommen ze op.

Yoga op je hotelkamer

Er is weinig waar je meer zen van wordt dan van een goede yogasessie. Daarom kan bij Eden Hotels iedereen áltijd kosteloos een yogamat op de hotelkamer krijgen. Handig voor de bedreven yogi, maar minstens zo interessant voor de yoga newbie. Voor beginners hebben we namelijk een compacte yoga guide met simpele basisoefeningen opgesteld. Wedden dat je onze hotels super relaxt verlaat?

Vers, lokaal en gezond eten

Onze hotels en restaurants mogen dan allemaal volledig anders zijn qua menukaart, ze hebben altijd één ding gemeen. Ze serveren waar het kan altijd gerechten die gemaakt zijn van verse en lokale ingrediënten en producten. Natuurlijk staan er ook altijd meer dan genoeg gezonde én vegetarische of veganistische opties op de menukaart. Nieuwsgierig?

Urban biking

Natuurlijk zitten onze hotels in de buurt van het OV, maar een stad verkennen gaat toch het allerbeste op de fiets. Je weet wel: dat je een verkeerde straat in fietst, en dan per ongeluk bij die geweldige boetiek of ontbijtspot terecht komt. En laat het nu ook nog eens een hele gezonde optie zijn. Iets waar we bij Eden ook érg van houden. Onze collega’s in de hotels zorgen er met liefde voor dat iedereen onbezorgd door de stad kan sjezen. 

Eigen Nespresso apparaat

Bij Eden Hotels kan iedereen op de kamer altijd rekenen op een smakelijk kopje koffie. Iedere kamer heeft namelijk z’n geheel eigen Nespresso apparaat. Drink de allerlekkerste koffie op het moment dat jij er zin in hebt. Gezellig samen, of als je even een momentje voor jezelf nodig hebt.

Pillow menu

Thuis heb je waarschijnlijk met veel zorg het perfecte hoofdkussen uitgezocht. Dat gevoel van thuis willen wij iedereen dan ook maar al te graag in onze hotels geven. Van een ultrazacht kussen om goddelijk in weg te zakken tot één speciaal voor nek- en rugklachten: kies jouw favoriete kussen uit één van de opties op onze pillow menu’s.

Groen karakter

Bij Eden Hotels dragen we graag ons steentje bij. En hoewel we misschien niet de héle wereld kunnen verbeteren, doen we dit wel waar we kunnen. Door plastic rietjes uit onze hotels te verbannen bijvoorbeeld, zuinig om te gaan met water, elektra en gas en ervoor te zorgen dat al onze hotels in het bezit zijn van de hoogst mogelijke Green Key onderscheiding. Gasten die in onze hotels verblijven halen we graag van Schiphol op met een elektrische taxi van Taxi Electric, we compenseren een stukje van de uitstoot van het vliegtuig dat ze naar ons heeft gebracht.