Ons verhaal

De Eden Essentials

Bij Eden doen we het nét even anders dan bij andere hotels. Onze hotels – met allemaal hun geheel eigen(zinnige) karakter - zijn namelijk ook best anders. Hoewel onze ‘basics’ zoals je mag verwachten dik in orde zijn, verrassen we namelijk ook maar al te graag met leuke delighters. Je weet wel: onmisbare, bijzondere of grappige extra’s die je spontaan een glimlach bezorgen. Wij noemen ze ook wel onze Eden Essentials.

Liefde voor muziek

We zijn bij Eden Hotels gek op muziek; het zit in ons DNA. En dat ervaar je bij onze hotels bewust of onbewust. Natuurlijk staat muziek centraal bij Hard Rock Hotel Amsterdam American, de Tokyo-stijl luisterbar Obsidian van het Eden Hotel Amsterdam en de Piet le Blanc suite van het Savoy Hotel Rotterdam, maar ook in de andere hotels maakt muziek een belangrijk onderdeel uit van je ervaring.

In alle ruimtes van onze hotels ervaar je passende muziek die de sfeer versterkt. Die muziek, uniek voor ieder hotel, is zorgvuldig samengesteld door de bekende Nederlandse pianist, componist en producer Michiel Borstlap.

EH---SAVOY-HOTEL-ROTTERDAM---DETAIL---4.jpg

En daar houdt onze liefde voor muziek niet op. In steeds meer Eden hotels vind je Crosley platenspelers waar je je favoriete muziek op kunt afspelen, en natuurlijk kunnen onze muziek-liefhebbende collega's je in iedere stad précies vertellen welke venues en evenementen je echt niet mag overslaan. Ook trakteren we onze gasten regelmatig op een Spotify playlist die past bij jouw mood, tijd van het jaar of een bijzonder moment.

Lokale kennis en ervaring

Verblijven bij een Eden Hotel betekent even deel uitmaken van de lokale ervaring. Onze hotels zijn gevestigd in het kloppende hart van de stad, dus we ademen de buzz van het stadsleven. In alles wat we doen ervaar je Love City Life. 

Omdat we zelf gek zijn op ontdekken, zijn we ons heel goed bewust van wat er om ons heen gebeurt. Natuurlijk weten we van die nieuwe ambachtelijke bierbrouwerij en net geopende moderne kunstgalerie, maar we kunnen je ook niet ons eeuwig favoriete buurtrestaurant onthouden. Steden bieden onovertroffen mogelijkheden voor plezier, werk en nieuwe ervaringen. Wij zorgen ervoor dat je krijgt waarvoor je niet eens wist dat je kwam.

0024_EdenHotels.jpg

Jouw eigen Nespresso apparaat

Bij Eden Hotels ben je altijd verzekerd van een goede bak koffie; ook op je kamer. Iedere kamer heeft namelijk een eigen Nespresso apparaat. Drink de allerlekkerste koffie op het moment dat jij er zin in hebt. Gezellig samen, of als je even een momentje voor jezelf nodig hebt.

Yoga op je hotelkamer

Er is weinig waar je meer zen van wordt dan van een goede yogasessie. Daarom kun je bij Eden Hotels altijd kosteloos een yogamat lenen voor tijdens je verblijf. Handig voor de bedreven yogi, maar minstens zo interessant voor de yoga newbie. Voor beginners hebben we namelijk een compacte yoga guide met simpele basisoefeningen opgesteld. Wedden dat je onze hotels super relaxt verlaat?

Überhaupt stimuleren we in onze hotels trouwens graag een gezonde levensstijl. Zo tippen we je graag over toffe fiets- en wandelroutes die ervoor zorgen dat je tijdens je verblijf niet alleen de leukste adresjes ontdekt, maar ook lekker in beweging bent. Dat noemen we nou een win-win...

Super comfy bedden met een kussenmenu

Wij weten maar al te goed hoe belangrijk het is dat je na een dag verkennen of werken op een lekker bed kunt neerploffen. Daarom hebben we de bedden in onze hotels met veel liefde en zorg uitgezocht. We durven met een gerust hart te zeggen dat onze bedden zó comfortabel zijn, dat je er spontaan een extra wekker door moet zetten (geloof ons).

Omdat we ons ook realiseren dat je waarschijnlijk thuis met veel zorg het perfecte hoofdkussen hebt uitgezocht, bieden we je in onze hotels ook graag verschillende opties. Dat gevoel van thuis willen we je namelijk ook heel graag in onze hotels geven. Van een ultrazacht kussen om goddelijk in weg te zakken tot één speciaal voor nek- en rugklachten: kies jouw favoriete kussen uit één van de opties op onze kussenmenu’s.

EH - KUSSENMENU - NL_WEB.jpg

Een flesje water op je kamer

Als je na een lange reis of drukke dag in het hotel aankomt, dan is het wel zo prettig als je op je kamer even lekker kunt bijkomen, zonder dat je eerst langs de supermarkt hoeft. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd, in ieder hotel, een flesje water op je kamer voor je klaarstaat. 

Een Dutch Cuisine ontbijt

Bij Eden Hotels verwennen we je met een heerlijk ontbijt gevuld met verse, gezonde en lokale producten. Ons ontbijt is samengesteld volgens de Dutch Cuisine richtlijnen, vol regionale en seizoensgebonden producten die de klimaatimpact verlagen. Da's pas een goede morgen!

EDEN HOTELS_DUTCH CUISINE_BREAKFAST_002_WEB.jpg

Duurzaam op reis

Bij Eden Hotels dragen we graag ons steentje bij. En hoewel we misschien niet de héle wereld kunnen verbeteren, proberen we waar het kan het verschil te maken. Benieuwd naar hoe we dit aanpakken?