#MetElkaarVoorElkaar

Haal alles uit je verblijf


We kunnen er zo langzamerhand weer écht op uit trekken! En natuurlijk kunnen wij je precies vertellen welke plekken en to do’s je tijdens je verblijf echt niet mag missen. Alvast zelf op onderzoek uit? Op de website van jouw hotel vind je een overzicht van onze tips en aanraders in de buurt. Altijd fijn om bij de hand te houden...

Handig om te weten

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er nog een aantal overheidsmaatregelen tegen het coronavirus van kracht. In onze hotels en daarbuiten. Zo hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen over het principe dat je thuisblijft bij klachten, afstand houden nog steeds het devies is en dat er in het openbaar vervoer mondkapjes worden gedragen. 

Vanaf 25 september geldt dat je bij horeca- en verschillende andere gelegenheden een coronatoegangsbewijs moet laten zien. Dit geldt ook wanneer je bij onze hotels verblijft. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Hoe voel je je?

Ook checken we graag voor je verblijf in ons hotel even hoe het met je gaat. Vul je voordat je komt overnachten onze vragenlijst in? Zo weet je zeker dat je met een gerust hart bij ons kunt verblijven. Natuurlijk zullen we het ook bij aankomst nog even bij je peilen.

Maarre, wist je ook dat...

…je voor het ontbijt in ons (ontbijt)restaurant kunt rekenen op een heerlijke High Breakfast vol met lokale en verse items? Je ontbijt wordt lekker aan tafel geserveerd.

…je het beste even kunt reserveren als je zeker wilt zijn van een tafel voor lunch of diner bij een restaurant in de buurt? We staan klaar om te helpen!

Heb je een vraag over de maatregelen of kunnen we iets anders voor je betekenen? Spreek gerust een collega aan. Zoals altijd zijn we er voor je!

Onbezorgd verblijven bij Eden

We begrijpen dat het in onzekere tijden prettig is als je je plannen kunt wijzigen. Daarom heb je op onze eigen hotelwebsites de mogelijkheid om je verblijf tegen flexibele voorwaarden te boeken en dus ook kosteloos te annuleren of verplaatsen. Lees hier op welke voordelen je nog meer kunt rekenen wanneer je je reservering via onze websites maakt.

Iedere dag nemen we alle voorzorgsmaatregelen om jou een volledig onbezorgd verblijf te bezorgen. We moedigen gasten aan om met vragen of bezorgdheden rondom een (toekomstige) reservering contact op te nemen met het hotel waar de reservering is gemaakt. Door te bellen, mailen of WhatsApp’en. Onze collega’s staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden! Voor actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen we naar de website van de Rijksoverheid of het RIVM.

Banner_Safe at Eden.png