#MetElkaarVoorElkaar

Haal alles uit je verblijf


Nu de maatregelen versoepeld zijn, kan er gelukkig weer op een veilige manier veel leuks worden ondernomen! En natuurlijk kunnen wij je precies vertellen welke plekken en to do’s je tijdens je verblijf echt niet mag missen. Alvast zelf op onderzoek uit? Op de websites van onze hotels vind je een overzicht van onze tips en aanraders in de buurt. Handig!

Handig om te weten 

Er zijn nog steeds een aantal overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus van kracht. Deze gelden in onze hotels en daarbuiten. Zo hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen over het principe dat je thuisblijft bij klachten.

Alle restaurants, bars en terrassen zijn gewoon weer toegankelijk, met in achtneming van de regels en respect voor elkaar. Voor het ontbijt ben je meer dan welkom in onze ontbijtruimtes of restaurants, (non-alcoholische) biertjes, cocktails, koffie en thee bestel je in de bar. In de hotels met een eigen restaurant verrassen we je voor lunch & diner met leuke seizoensgebonden lokale gerechten of mooie klassiekers, maar natuurlijk kunnen we je ook alles vertellen over leuke restaurants in de buurt.

Kijk op de website van de Rijksoverheid voor de allerlaatste up-to-date informatie. Eden Hotels houdt zich aan de regels van de overheid; zo ben je zeker van een fijn en onbezorgd verblijf!

Heb je een vraag over de maatregelen of kunnen we iets anders voor je betekenen? Ontdek of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat of spreek een collega aan. Zoals altijd zijn we er voor je!

Onbezorgd verblijven bij Eden

We begrijpen dat het in onzekere tijden prettig is als je je plannen kunt wijzigen. Daarom heb je op onze eigen hotelwebsites de mogelijkheid om je verblijf tegen flexibele voorwaarden te boeken en dus ook kosteloos te annuleren of verplaatsen. 

Iedere dag nemen we alle voorzorgsmaatregelen om jou een volledig onbezorgd verblijf te bezorgen. We moedigen gasten aan om met vragen of bezorgdheden rondom een (toekomstige) reservering contact op te nemen met het hotel waar de reservering is gemaakt. Door te bellen, mailen of WhatsApp’en. Onze collega’s staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden! Voor actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen we naar de website van de Rijksoverheid of het RIVM.

Banner_Safe at Eden_HR_V1.png