#MetElkaarVoorElkaar

Samen tegen COVID-19


De gezondheid en veiligheid van onze gasten en collega’s gaat boven alles. Nú en altijd. Daarom ontvangen we onze gasten op gepaste wijze en conform alle regelgeving vanuit de overheid en het RIVM. Om de veiligheid in onze hotels te kunnen garanderen, hebben we daarom ook een aantal “huisregels” opgesteld. Zo weet jij zeker dat je bij al onze hotels met een gerust hart kunt verblijven én vooral: kunt genieten.

Onze huisregels

1. 1,5 meter afstand

Houd áltijd en overal 1,5 meter afstand, van andere gasten en van onze collega's.

2. Thuisblijven bij klachten

Ben je verkouden of heb je andere griepklachten? Blijf dan thuis. Als bij ons het vermoeden bestaat dat je ziekteverschijnselen vertoont, kan het zijn dat we moeten besluiten je niet toe te laten. In onze e-mails die we voor je verblijf naar je sturen vragen we alvast even aan je hoe het met je gaat door middel van een checklist. Natuurlijk zullen we het ook bij aankomst bij je peilen. 

3. Volg alle aanwijzingen op

Volg altijd de aanwijzingen van onze collega's op. Zo kunnen we voor iedereen een veilige omgeving garanderen.

4. Desinfecteren

Bij iedere ingang van de hotels is een desinfectiepunt aanwezig. Desinfecteer voordat je naar binnen loopt je handen en, waar mogelijk, ook je bagage. Alle ruimtes worden daarnaast voortdurend gereinigd.

5. Ons lobbybeleid

We willen je vragen om de lobby alleen te betreden als je er echt moet zijn. Ook dan geldt: houd altijd 1,5 meter afstand van andere gasten en collega's. Heb je vragen voor onze collega's? Bel dan nummer 9 op de telefoon in je kamer of stuur een WhatsApp-bericht. Onze collega's helpen graag!

6. Voorkom samenscholing

Naast het bewaren van 1,5 meter afstand vragen we je om samenscholing, zoals aangegeven door het RIVM, te voorkomen. Dat geldt ook voor de hotelgangen, bij de liften en op de trappen. Op de hotelkamer mag je echt alleen zijn met de perso(o)n(en) die officieel ingeschreven staan op die kamer en zoals bij ons bekend.

7. Volg de aangegeven route

In de hotels zijn er markeerpunten die laten zien hoe je moet lopen. Naast dat je van ons een plattegrond krijgt, lichten onze collega’s de route - met gepaste afstand – graag aan je toe. 

8. Blijf fit en pak de trap

Neem wanneer mogelijk altijd de trap in plaats van de lift. De regels worden voor én in de lift / in het trappenhuis gecommuniceerd.  

9. Lekker (veilig) ontbijten

In ons hotel kun je nog steeds rekenen op een overheerlijk ontbijt. Zo weet je zeker dat je de dag écht goed begint!

10. Zonder contact betalen

Je kunt betalen met pin, creditcard of contant geld, maar we geven de voorkeur aan contactloos betalen.

11. Draag binnen een mondkapje

We geven in ons hotel graag het goede voorbeeld. Door de toename in besmettingen dragen we in- en rondom onze hotels een mondkapje om jou, onze collega’s en onszelf te beschermen. Doe je met ons mee?

12. Support onze lokale helden

Nu de restaurants tijdelijk gesloten zijn kun je, wanneer je bij onze hotels overnacht, lekker op je kamer dineren. Onze collega's hebben een selectie voor je gemaakt van hun favoriete buurtrestaurants. Dus laat je favoriete maaltijd bezorgen of haal wat lekkers af en geniet zo toch nog een beetje van het beste wat de buurt te bieden heeft!

13. Vergeet niet te lachen en te genieten!

Hoewel veel een beetje anders is, blijft er één ding onveranderd: je kunt ervan op aan dat je een heerlijk ontspannen verblijf tegemoet gaat.

Samen-tegen-COVID-19.jpg

Goed om te weten

We begrijpen dat het in onzekere tijden prettig is als je je plannen kunt wijzigen. Daarom heb je op onze eigen hotelwebsites de mogelijkheid om je verblijf tegen flexibele voorwaarden te boeken en dus ook kosteloos te annuleren of verplaatsen. Lees hier op welke voordelen je nog meer kunt rekenen wanneer je je reservering via onze websites maakt.

Vanwege de maatregelen zijn enkele faciliteiten in onze hotels beperkt beschikbaar. Iedere dag nemen we alle voorzorgsmaatregelen om jou een volledig veilig, onbezorgd en plezierig verblijf te bezorgen. We moedigen gasten aan om met vragen of bezorgdheden rondom een (toekomstige) reservering contact op te nemen met het hotel waar de reservering is gemaakt. Door te bellen, mailen of WhatsApp’en. Onze collega’s staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden! Voor actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen we naar de website van RIVM.

Banner_Safe at Eden.png