#MetElkaarVoorElkaar

Haal alles uit je verblijf


Yes! We mogen er nu zo langzamerhand weer écht op uit trekken. En natuurlijk kunnen wij je precies vertellen welke plekken en to do’s je tijdens je verblijf in onze hotels niet mag missen.

Liever zelf op onderzoek uit? Op de websites van onze verschillende hotels vind je een overzicht van onze tips en aanraders in de buurt. Altijd fijn om bij de hand te houden… 😉

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er nog steeds een aantal RIVM maatregelen van kracht. In onze hotels en daarbuiten. Zo hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen over de 1,5 meter regel, over het feit dat je thuis blijft bij klachten en er in het openbaar vervoer mondkapjes worden gedragen. 

Maarre, wist je ook dat...

…je voor het ontbijt in ons (ontbijt)restaurant kunt rekenen op een heerlijke High Breakfast vol met lokale en verse items? Je ontbijt wordt lekker aan tafel geserveerd.

…je het beste even kunt reserveren als je zeker wilt zijn van een tafel voor lunch of diner bij een restaurant in de buurt? We staan klaar om te helpen!

Heb je een vraag over de maatregelen of kunnen we iets anders voor je betekenen? Spreek gerust een collega aan. Zoals altijd zijn we er voor je!

Samen-tegen-COVID-19.jpg

Goed om te weten

We begrijpen dat het in onzekere tijden prettig is als je je plannen kunt wijzigen. Daarom heb je op onze eigen hotelwebsites de mogelijkheid om je verblijf tegen flexibele voorwaarden te boeken en dus ook kosteloos te annuleren of verplaatsen. Lees hier op welke voordelen je nog meer kunt rekenen wanneer je je reservering via onze websites maakt.

Iedere dag nemen we alle voorzorgsmaatregelen om jou een volledig veilig, onbezorgd en plezierig verblijf te bezorgen. We moedigen gasten aan om met vragen of bezorgdheden rondom een (toekomstige) reservering contact op te nemen met het hotel waar de reservering is gemaakt. Door te bellen, mailen of WhatsApp’en. Onze collega’s staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden! Voor actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen we naar de website van RIVM.

Banner_Safe at Eden.png