#MetElkaarVoorElkaar

Haal alles uit je verblijf


Nu de officiële maatregelen versoepeld zijn kan er gelukkig weer heel veel leuks in- en rond onze hotels op een veilige manier! En natuurlijk kunnen wij je precies vertellen welke plekken en to do’s je tijdens je verblijf echt niet mag missen. Alvast zelf op onderzoek uit? Op de website van het hotel waar je heen wil vind je een overzicht van onze tips en aanraders in de buurt. Altijd fijn om bij de hand te houden...

Handig om te weten 

Er zijn nog steeds een aantal overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus van kracht. Deze gelden in onze hotels en daarbuiten. Zo hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen over het principe dat je thuisblijft bij klachten. Een mondkapje hoef je vanaf 25 februari 2022 alleen nog maar in het openbaar vervoer, op de stations, de luchthavens en in het vliegtuig te dragen.

Horecagelegenheden zijn weer geopend. Concreet betekent dit dat onze restaurants, bars en terrassen weer gewoon toegankelijk zijn met in achtneming van de regels en met respect voor elkaar. Voor het ontbijt ben je meer dan welkom in onze ontbijtruimtes of restaurants, (non-alcoholische) biertjes, cocktails, koffie en thee bestel je in de bar. In de hotels met een eigen restaurant verrassen we je voor lunch & diner met leuke seizoensgebonden lokale gerechten of mooie klassiekers. Uiteraard steunen wij altijd onze buurtrestaurants, vraag vooral  ook naar de insider tips van onze collega's als je buiten de deur wilt eten. #supportyourlocals #altijdgoed

Kijk op de website van de Rijksoverheid voor de allerlaatste up-to-date informatie. Eden Hotels houdt zich aan de regels van de overheid, zo is het eenduidig voor iedereen en ben je zeker van een fijn en onbezorgd verblijf!

Hoe voel je je?

We vragen je voor je verblijf in ons hotel even bij jezelf na te gaan hoe het met je gaat. Als je klachten hebt, blijf je thuis; de Eden Hotels lopen niet weg en we zien je in dat geval heel graag op een ander moment bij ons terug. Zo weet iedereen dat je altijd met een gerust hart bij ons kunt verblijven. 

Heb je een vraag over de maatregelen of kunnen we iets anders voor je betekenen? Spreek gerust een collega aan. Zoals altijd zijn we er voor je!

Onbezorgd verblijven bij Eden

We begrijpen dat het in onzekere tijden prettig is als je je plannen kunt wijzigen. Daarom heb je op onze eigen hotelwebsites de mogelijkheid om je verblijf tegen flexibele voorwaarden te boeken en dus ook kosteloos te annuleren of verplaatsen. Lees hier op welke voordelen je nog meer kunt rekenen wanneer je je reservering via onze websites maakt.

Iedere dag nemen we alle voorzorgsmaatregelen om jou een volledig onbezorgd verblijf te bezorgen. We moedigen gasten aan om met vragen of bezorgdheden rondom een (toekomstige) reservering contact op te nemen met het hotel waar de reservering is gemaakt. Door te bellen, mailen of WhatsApp’en. Onze collega’s staan 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden! Voor actuele informatie over het coronavirus in Nederland verwijzen we naar de website van de Rijksoverheid of het RIVM.

Banner_Safe at Eden_HR_V1.png