Boek nu een #Officeforaday

  • Ongelimiteerde wifi
  • Altijd verzekerd van een goed bureau
  • Locaties in hartje centrum
  • De hele dag koffie en thee

Op zoek naar een rustige plek om even lekker door te kunnen werken? Geen kids om je heen of klussende buren, maar even alleen jij en je laptop in een relaxte omgeving? Boek nu een hotelkamer in een van onze hotels als jouw #officeforaday.

Jouw flexwerkplek in een hotel

Goedwerkende wifi, zoveel koffie en thee als je maar kunt wensen en volop (bezorg)mogelijkheden voor de lunch. Van een hotelkamer je werkplek maken is zo gek nog niet. Enne... dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe een andere werkomgeving wonderen kan doen voor de creativiteit. Daarom bieden onze hotels kamers aan die je voor een dag om kunt toveren tot jouw kantoor. Uiteraard altijd voorzien van een bureau, comfortabele stoel, gratis wifi en een bed, voor als je even een powernap kunt gebruiken. 

Je kunt kiezen uit 13 hotels in 8 steden. Van hotel werkplekken in Amsterdam tot aan flexplekken in Den Haag, Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Voor welke hotel je ook kiest, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto en zitten in hartje centrum. Je boekt je #officeforaday al voor maar €35 voor een halve dag en €45 voor een hele dag. Kies hieronder een hotel en boek jouw supercentrale hotel flexwerkplek.

Kies jouw kantoorplek: