Ontdek Nederland met Eden Hotels

Boek Direct & Bespaar!

Een heerlijk nachtje weg in eigen land? Boek direct bij Eden Hotels en profiteer van korting tot wel 15%. Verblijf in het centrum van jouw favoriete stad, droom weg in een heerlijk bed en begin de dag met een fijn ontbijt.

Verblijf in jouw favoriete stad

Even lekker opladen met een overnachting in een hotel? Overnacht in het hart van jouw favoriete stad. Profiteer van kortingen tot wel 15% in onze hotels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Maastricht, Leeuwarden of Hengelo.

Hoe kan ik profiteren van deze korting?

Direct je overnachting boeken op onze Eden Hotel website verzekert je van de beste prijs. De korting wordt automatisch toegepast als je rechtstreeks boekt via de links op deze pagina.

Verblijf in één van onze hotels:

De voorwaarden van de promotie

Onze boek direct korting is beschikbaar voor verblijven die geboekt worden via onze Eden Hotel websites. De aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid in deelnemende Eden Hotels.

De aanbieding is onderhevig aan aanbiedingsdetails en hotelvoorwaarden. De getoonde prijzen zijn per kamer per nacht voor een één-/tweepersoonskamer, inclusief belastingen (exclusief fooien en bijkomende kosten). De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, arrangementen of groepsboekingen.