Ons verhaal

Projecten

Eden Hotels is doorlopend betrokken bij uiteenlopende projecten. Hieronder een impressie van initiatieven die we een warm hart toedragen.

Koplopersgroep Circulaire Hotels in Amsterdam

Tijd voor verandering, zo vindt de Gemeente Amsterdam. En Eden denkt er precies zo over. Grondstoffen beginnen zo langzamerhand op te raken en verspillen kan écht niet meer. Reden dat het Hard Rock Hotel Amsterdam American zich aangesloten heeft bij de Koplopersgroep Circulaire Hotels in Amsterdam.

Als afnemers van een aanzienlijk aantal goederen en diensten (denk maar aan leveranciers, gasten, afvalinzamelaars) zijn hotels belangrijke aanjagers voor de transitie naar minder verspilling en meer hergebruik. Maar zo eenvoudig is het veranderen van die processen nog niet. De eerste maatregelen zijn genomen, maar er is nog een lange weg te gaan. Welke stappen het Hard Rock Hotel Amsterdam American tot nu toe al heeft gemaakt en wat het precies betekent om bij deze Amsterdamse koplopersgroep te horen? Check het hier.

Koplopersgroep-Circulaire-Hotels-Amsterdam-American-Hotel-image-1.png

Hotelschool De Rooi Pannen

Hotelschool De Rooi Pannen is niet zomaar een school. In het onderwijshotel, gevestigd in het indrukwekkend mooie Groot Arsenaal in Breda, brengen studenten onder leiding van praktijkdocenten hun opgedane kennis en ervaring in de praktijk. Zo kunnen studenten écht goed kennismaken met alle afdelingen binnen een hotel.

Op het terrein van de voormalige Seeligkazerne kunnen gasten overnachten in één van de 16 hotelkamers die volledig worden gerund door de studenten. Eén van die kamers mocht door Eden Hotels worden ingericht, wat ons meteen de kans gaf om studenten en gasten kennis te laten maken met de nieuwe look & feel van het compleet gerenoveerde Savoy Hotel Rotterdam.

De Rooi Pannen | Kamer Savoy Hotel Rotterdam 2 | Eden Hotels
De Rooi Pannen | Kamer Savoy Hotel Rotterdam 1 | Eden Hotels