Een welverdiende break

Minstens zo belangrijk als goede koffie tijdens je meeting is het inplannen van één of meerdere vergaderbreaks. Een vergaderbreak verfrist, geeft nieuwe energie, zorgt ervoor dat de concentratie toeneemt én kan zelfs de band tussen collega's versterken. Reden genoeg dus om een aantal welverdiende pauzes in de agenda vast te leggen.

Ontspannende Break Box

Voor een moment even met iets heel anders bezig zijn dan het hoofdonderwerp, kan later juist weer héle nieuwe inzichten opleveren. Daarom hebben we bij alle Eden hotels met vergaderfaciliteiten een ontspannende Break Box. Een kist vol verrassende items waarvan de inhoud je gegarandeerd even op hele andere gedachten zal brengen. Onze banqueting collega's vertellen je er tijdens je meeting graag alles over.

Blijmakende-break-box-eden-hotels-image-1.jpg

Grab & Go lunch

Vooral een break in de vorm van een lunch kan tijdens een vergaderdag weer even zorgen voor een hoognodige energie boost. Daarom bieden we bij onze hotels met vergaderfaciliteiten een Grab & Go lunch. Een handzame lunch waarmee je tijdens je vergaderbreak lekker de buitenlucht in kunt gaan.

Grab-and-go-lunch-eden-hotels-image-1.jpg

Speciaal voor de Grab & Go Lunch hebben onze hotels ook nog eens een relaxte wandelroute uitgestippeld. Bepakt met een smakelijke lunch én begeleidende plattegrond ontdekken jullie zo de mooiste plekken in de buurt van de hotels. Zo weet je zeker dat je alles uit je lunch break haalt én daarna weer vol inspiratie en energie er tegenaan kunt.

Echt iets actiefs tussen het vergaderen door ondernemen? Of een succesvolle vergadering afsluiten met een leuk uitje dat de banden versterkt? Van een kookworkshop en fietstocht tot suppen: onze collega's denken graag met je mee over de mogelijkheden.

0018_EdenHotels_(ID_D4_5603).jpg