Het succes zit in de details!

  • Karakteristieke en iconische hotels en restaurants door heel Nederland
  • Goed eten & drinken is een onlosmakelijk onderdeel van ieder event
  • In een mum van tijd een offerte op maat in jouw mailbox
  • Groot, klein: alle soorten evenementen zijn mogelijk

Of het nu gaat om een intiem diner met paar mensen of een compleet meerdaags evenement voor een hele grote groep: er is altijd een locatie te vinden die past bij de gelegenheid en de gewenste sfeer van het event. Dat doen we met eigen creatieve en vakkundige medewerkers en daarnaast hebben we ook een aantal vaste partners die specifieke kennis of services kunnen aanbieden indien nodig. 

Eden Hotels heeft in heel Nederland in elk geval een groot aantal unieke zalen, goed uitgeruste conferentieruimtes, sfeervolle foyers en bars of restaurants die gegarandeerd geschikt zijn. Of wat dacht je van heerlijke terrassen of tuinen voor in de zomermaanden? Bij Eden kan het allemaal.

Onvergetelijke evenementen

Een event moet vooral een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten en de organisatoren ontzorgen. Een grootse presentatie, bedrijfsfeest, jubileum of een ander feestelijk bijzonder moment? Een goede voorbereiding is het halve werk waar wij graag bij helpen: samen komen we tot de beste events.

Benieuwd welk hotel het beste bij het event dat jij in gedachten hebt past? Neem direct contact op voor meer informatie, we denken met veel plezier mee.

Meer informatie over onze zakelijke mogelijkheden?