Zakelijk

Meetings & Events

Er was eens een periode waarin een standaard vergaderzaal inclusief een standaard lunchbuffet en koffie uit een thermoskan voldoende was... 

Die tijd is voorbij! We zijn ook zakelijk allemaal op zoek naar bijzondere belevingen, niet naar iets van dertien in een dozijn, zodat we verhalen kunnen vertellen en foto's kunnen posten. 

Met de hotels van Eden Hotels kun je alle kanten op, over de kwaliteit hoef je je nooit zorgen te maken. Want soms is standaard best handig, bijvoorbeeld voor een korte informatieve bijeenkomst. Maar soms mag het ook uitbundig en over the top. Of juist back to basics met een open vuur in een blokhut. Vergaderingen, seminars, trainingen en evenementen het kan bij Eden.

Haal alles uit een bijeenkomst

  • Van 2 tot 200 personen
  • De modernste audiovisuele middelen
  • Gratis Wi-Fi

Voor elke bijeenkomst
De vergaderlocaties van Eden Hotels zijn altijd gunstig gelegen en goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Continue persoonlijke service en ondersteuning, de modernste audiovisuele middelen, gratis Wi-Fi en voldoende parkeergelegenheid zorgen ervoor dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt en de deelnemers effectief kunnen vergaderen.

0012_EdenHotels_(ID_D4_5064).jpg
eden-hotels-zakelijk-business-meeting-vergaderen-events-trainingen-zalen (39).jpg

Een succesvolle training

  • Verrassende locaties
  • Advies op maat
  • Volledig verzorgde bijeenkomst

Een training of cursus saai?
Niet bij een van de Eden hotels. Een verrassende omgeving, heerlijke Eden breaks, comfortabele hotelkamer of bijzondere activiteit zorgt ervoor dat de training meer dan compleet is. De cursus wordt gegeven in een vergaderruimte met de juiste faciliteiten, goed werkend internet en uitstekende service. Zodat de deelnemers zich volledig kunnen richten op de training. 

Goede voorbereiding is het halve werk

  • Van 2 tot 200 personen
  • Voor alle bijzondere momenten
  • Voor elke gelegenheid
Onvergetelijke evenementen
Een event moet vooral een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten. Grootse presentatie, bedrijfsfeest of jubileum of een ander feestelijk bijzonder moment? Een goede voorbereiding is het halve werk waar wij graag bij helpen.
0028_EdenHotels.jpg