Ons verhaal

Onze visie & missie

VISIE

We willen een wezenlijk onderdeel uitmaken van de ervaring van onze gasten. Hierbij houden we rekening met álle belanghebbenden. Vanuit de gast gedacht betekent dat: niemand wil een vreemde zijn in een vreemde omgeving; iedereen wil ergens bijhoren en kent de emotie van belonging.

Iedere gast voelt zich one of the guys, is er een-van-ons. En iedere gast wordt ondergedompeld in de lokale gebruiken en in de omgeving. Hij voelt zich dan ook helemaal thuis bij ons.

MISSIE 

Niemand kent de omgeving beter dan wij. Niemand weet beter wat onze typische lokale gebruiken zijn dan wij. En dus weet niemand beter dan wij waar de interessante plekken in de omgeving zijn en wat de onverwachte aspecten zijn die onze gasten een bijzondere ervaring opleveren.

Wij dragen bij aan de ervaring van onze gast. Wij laten de gast zich volledig thuis voelen en geven hem daarmee het gevoel zichzelf te kunnen zijn bij ons. Wij zijn nooit opdringerig en behandelen iedereen altijd met respect, ongeacht ieders achtergrond. Zo zal iedere gast uiteindelijk zeggen: “Ik was even een local met de locals” en zijn verblijf met een 9 waarderen.