Ons verhaal

Werken bij Eden

Eden Hotels heeft gedurende twee generaties een mooie collectie hotels opgebouwd. Met veel plezier zorgen we al sinds 1947 voor een lokale beleving en blijvende herinneringen voor onze gasten. 

Het doel van het team is vanaf dat allereerste begin al om onze gasten blij te maken en we geloven dat dat bij uitstek lukt met blije collega’s. De gast op een soms wat eigenwijze, persoonlijke en frisse manier dat extra beetje meer aandacht te geven, maakt dat de gast zich thuis en op zijn of haar gemak voelt. Als team zijn wij de reden dat gasten met een grote glimlach bij ons rondlopen en later met warmte aan ons terug denken.

We willen een wezenlijk onderdeel uitmaken van de ervaring van onze gasten. Hierbij houden we rekening met iedereen. En dit geldt voor alle collega's. Wij vinden het erg belangrijk dat we allemaal plezier hebben in het werk en samen krijgen we dat op een leuke manier voor elkaar!

Wil jij ook een deel worden van dit team?

Eigenlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's bij wie gastvrijheid in de genen zit. Horen bij een team met collega's die zelf blij worden als onze gasten het fijn hebben gehad; mensen die houden van lekker eten en drinken.

Je haalt plezier uit het verrassen en blij maken van de gasten. Je bent een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje van de belevenis van onze gasten, vanaf het moment dat ze binnenkomen totdat ze weer de deur uit gaan. Je benadert alle gasten en collega's met een oprechte glimlach en vertelt graag een verhaal over het hotel, de omgeving of Eden Hotels. Ervaring is een pré, maar hospitality en enthousiasme staan bovenaan.

Wil jij graag bij ons aan de slag? Laat snel van je horen, we zijn benieuwd naar jou en naar jouw verhalen.