Reservering

Kunnen wij je helpen?

Op zoek naar een leuk hotel?

Eden Hotels heeft voor iedere wens tal van opties. Van super centraal gelegen stadshotels & inspirerende zakelijke hotels tot karakteristieke hotels midden in de natuur met bijzondere restaurantconcepten.  

Of liever een hotelarrangement?

Om je verblijf nog comfortabeler te maken, heeft Eden Hotels een aantal voordelige arrangementen voor jou samengesteld. Maak gebruik van verschillende acties om je verblijf nog voordeliger en leuker te maken.

Reservering wijzigen of annuleren?

Heb je rechtstreeks geboekt via een van onze websites dan kun je hier je reservering wijzigen of annuleren. Om een reservering te wijzigen of te annuleren wordt gevraagd om het e-mailadres waarmee de reservering is gemaakt en het reserveringsnummer. Het reserveringsnummer vind je in de reserveringsbevestiging die je van ons hebt gekregen. Voor alle overige boekingen vragen we je contact op te nemen met de desbetreffende reisagent.

Wij staan je graag te woord!

Heb je een vraag of opmerking voor ons? Laat het weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Goed om te weten

In- of Uitchecken

Gedetaileerde informatie over in- en uitchecktijden staan vermeld op de reserveringsbevestiging. Indien je eerder of later dan de aangegeven tijden wilt aankomen of vertrekken vragen wij je contact op te nemen het hotel.

Geen credit card

Indien je niet beschikt over een credit card dan kun je telefonisch of per e-mail reserveren bij het betreffende hotel.

Annulering

De annuleringsvoorwaarden zijn verschillend per hotel, gekozen tarief, kamer of arrangement.

Belastingen

De toeristenbelasting is per plaats/gemeente verschillend en daarom niet in begrepen in de kamerprijs. Houd er rekening mee dat belastingen en toeslagen kunnen veranderen tussen het moment van reserveren en het tijdstip van aankomst. Raadpleeg onze individuele hotelsites voor meer informatie.

Gegarandeerd de laagste kamerprijs

Eden Hotels biedt een 'Best Beschikbare Prijs Garantie' op alle reserveringen. Dit houdt in dat wij je de laagste prijs voor hetzelfde tarief, kamertype en periode garanderen. Voor meer informatie over deze garantie verwijzen wij je naar de pagina over "Best Beschikbare Prijs Garantie".

Reservering betalen

Dit is afhankelijk van het gekozen tarief. De Best Beschikbare (Flexibele) Prijs hoef je pas in het hotel te voldoen. Speciale tarieven zoals vroegboekkortingen, last-minute acties of non-refundable tarieven (waar geen restitutie mogelijk is) dienen van te voren te worden betaald.

Betaalwijze
American Express Maestro Visa MasterCard Diners Club JCB iDeal cash.png

Groepsboekingen?

Ben je op zoek naar een hotelaccommodatie voor meerdere personen en wil je profiteren van speciale prijsafspraken? Neem contact op met onze sales afdeling voor het maken van groepsafspraken. Vermeld in je aanvraag het volgende:

  • aantal personen
  • gewenste plaats
  • je NAW-gegevens voor een offerte