Eden Hotels

Best Beschikbare Prijs Garantie

Wij garanderen de laagst beschikbare kamerprijs zonder boekingskosten

Boek online op www.edenhotels.nl of bij de individuele hotels op de website en we garanderen bij een verblijf van 1 nacht de laagste prijs die op het internet beschikbaar is.

De Eden Hotels Laagste Prijs Garantie betekent dat je de laagste prijs krijgt op www.edenhotels.nl van dat moment bij een verblijf van 1 nacht.
Als je op een andere website een lagere prijs vindt met identieke reserveringsvoorwaarden (bepaald onder Voorwaarden) zal het hotel jou diezelfde concurrerende prijs aanbieden plus een extra korting van 10% op de kamerprijs voor de eerste overnachting.

Wat is de procedure?

De Beste Prijs Garantie is duidelijk en werkt eenvoudig.

Wij leggen het uit:

Stap 1: Je wilt een reservering maken bij één van onze hotels. Ga naar www.edenhotels.nl voor de best beschikbare prijs.

Stap 2: Je ziet op het tijdstip van reservering een betere beschikbare prijs op het internet voor hetzelfde hotel.

Stap 3: Je maakt een printscreen van het scherm (die je daarna, indien gevraagd, aan het hotel kunt laten zien) en belt met het hotel (tijdens werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur) waar je wilt verblijven op hun directe nummer.

Stap 4: Terwijl je aan de telefoon bent met onze medewerker van het hotel van je keuze, zal hij/zij de website bezoeken waarop de lagere prijs staat om te verifiëren dat het om hetzelfde kamertype, datum en lengte van verblijf en overige voorwaarden gaat. Dit bevestigt dat je claim overeenkomt met onze voorwaarden.

Stap 5: Aan de hand van de verificatie zal de medewerker de reservering bij het gekozen hotel aanpassen en deze lagere prijs aanbieden plus die extra korting van 10% aanbieden op deze kamerprijs.

Zo eenvoudig is het om de Best Beschikbare Prijs te krijgen! Bij Eden Hotels geen ingewikkelde procedures, geen formulieren die moeten worden ingevuld en geen wachttijd.

Voorwaarden

Eden Hotels garandeert dat zij voor consumenten op haar eigen website de Best Beschikbare Prijs aanbiedt voor een hotelkamer/reservering voor 1 nacht bij één van haar hotels volgens de volgende voorwaarden:

Als je een publiekelijk toegankelijke, beschikbare en direct boekbare room-only kamerprijs (Concurrerende Prijs) op het Internet voor één van de Eden Hotels vindt, die lager is dan de kamerprijs voor dezelfde reservering (met dezelfde reserveringsvoorwaarden) op www.edenhotels.nl, neem je contact op met het Eden hotel van je keuze op hun directe nummer. Wanneer het hotel van je keuze binnen Eden Hotels de beschikbaarheid van de aanwezige Concurrerende Prijs op internet bevestigt en nog kamers beschikbaar heeft voor de aangevraagde datum zal worden overeengekomen om diezelfde Concurrerende Prijs te rekenen voor je reservering en je daarbij extra 10% korting aan te bieden op de eerste overnachting.

Voorwaarden waaraan het lagere tarief moet voldoen:

De klant moet een bevestigde reservering bij één van de Eden Hotels hebben van de beste online prijs op de website; www.edenhotels.nl De prijs gevonden op een andere website moet voldoen aan dezelfde voorwaarden als de netto prijs gereserveerd bij Eden Hotels;
o Hetzelfde hotel
o Hetzelfde type kamer
o Dezelfde datum en duur van het verblijf
o Dezelfde boekings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden
o Hetzelfde aantal gasten
o Dezelfde munteenheid
o Hetzelfde moment van boeken

Het tarief moet toegankelijk zijn voor het publiek en verifieerbaar door medewerkers van Eden Hotels.Het lagere tarief dient vrij van belastingen te zijn die van toepassing kunnen zijn in de stad in kwestie of van andere belastingen met betrekking tot de kamertarieven.

Deze garantie is niet van toepassing op:

“Opaque” of veilingsites waar de hotelketen of het specifieke hotel niet bekend is tot op het moment waarop de reservering definitief is. Voorbeelden hiervan zijn Priceline en Hotwire, maar ook andere websites vallen hieronder.Websites die samengestelde reizen verkopen met daarin, transport, reizen, entertainment, hotelaccommodatie en/of andere zaken. Enkele voorbeelden van dit type site zijn Orbitz en Expedia.Samengestelde prijzen die ook belasting, service charges, maaltijden, parkeerservice of andere diensten bevatten.Gekwalificeerde kortingsprijzen inclusief maar niet beperkt tot Government, AAA of Senior Citizen Discount.Ongepubliceerde, onderhandelde prijsafspraken met bedrijven, reisagenten, groepen of andere prijsafspraken die Eden Hotels heeft met een specifieke partij en die niet publiekelijk inzichtelijk zijn.Reserveringen tijdens congres en evenementen periodes.Off-line tarieven.Tariefschommelingen die te wijten zijn aan fluctuaties en/of verschillen van de wisselkoers. De wisselkoers dient gelijk te zijn aan die van Eden Hotels op het ogenblik van de aankoop.

Eden Hotels zal in geen geval verantwoordelijk zijn voor boetes of andere onkosten die het gevolg kunnen zijn van het annuleren van reserveringen of fouten in de prijspublicatie van derden.

Deze garantie is alleen van toepassing op de kamerprijs voor de duur van de reservering en geldt niet voor belastingen, gastencharges, movie on demand system, minibar of andere kosten die ontstaan tijdens uw verblijf. Eden Hotels behoudt zich het recht voor om deze Garantie te allen tijde te wijzigen of in te trekken zonder opgaaf van redenen.