Slapen

Heerlijk tot rust komen!

Of juist lekker actief bezig zijn! Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor een citytrip, een hotel met parkeerfaciliteiten of een centraal gelegen vergader- of eventlocatie? Eden Hotels heeft voor iedere wens tal van oplossingen. En gegarandeerd altijd met dat gevoel even onderdeel te zijn van een andere plaats en community, want daar zorgen wij voor. Onze hotels zijn allemaal uniek, een beetje eigenwijs en al jaren een vast onderdeel van de stad waar ze staan. 

0025_EdenHotels.jpg

Hotel Deals

Lekker voordelig een nachtje weg? We hebben heerlijke hotel deals voor je klaarstaan die je niet wilt missen. Zo kun je voordelig die welverdiende last minute break inlassen of alvast die citytrip verder in het jaar vastleggen, altijd tegen de beste prijs.

Eden Hotels Cadeaubon

Een Eden voucher is voor iedere gelegenheid het perfecte cadeau. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen met een waarde vanaf €25 euro. Die bestel je hier. Wil je een tailormade hotelervaring cadeau geven? Kunnen we voor je regelen. Stuur ons even een mail via info@edenhotels.nl, we helpen je graag verder met jouw bijzondere verrassing. 

EH - CADEAUBON-image-1.jpg