Blog

Originele Moederdag (cadeau)ideeën

01 Apr 2022  |  Inspiratie

Zondag 8 mei is het weer Moederdag! En wie verdient het nu meer om in de watten gelegd te worden dan moederlief? Wij zetten alvast wat originele Moederdag cadeau ideeën op een rijtje, zodat jij inspiratie kan opdoen!

Lekker een nachtje weg

Iets waar iedere moeder wel blij van wordt: een nachtje weg met metgezel, dochter- of zoonlief. Want hoe leuk is het om én in een mooi hotel te slapen én ook lekker samen een nieuwe stad te verkennen? Onze hotels vind je in de leukste steden van Nederland, dus er valt genoeg te beleven! Boek een overnachting doordeweeks en vermijd zo de extreme drukte bij toeristische attracties en hotspots. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in ons nieuwste hotel in Amsterdam, het Jan Luyken? Je kunt de volgende ochtend zo naar de P.C. voor een welverdiende shopping-spree! Offe, misschien lekker de bourgondier uithangen in Maastricht bij het Designhotel?

Verwendagje in een city spa

Een ontspannende massage, mani pedi, relaxen in een bubbelbad of een verwennende beautybehandeling: je kunt je moeder waarschijnlijk niet blijer maken dan met een relaxdag in een spa. Combineer een ontspannen spa dagje met een gezellig uitstapje naar de stad en bezoek een city spa! Samen of voor moederlief alleen. Als dat niet het beste Moederdag cadeau ooit wordt...

Gezellig samen picknicken

Ga voor een gezellige picknick met Moederdag! Er zijn meer dan genoeg prachtige natuurgebieden en parken in de buurt van onze hotels. Denk bijvoorbeeld aan het Haagse bos tegenover het Babylon Hotel Den Haag, het Oosterpark om de hoek bij The Manor Amsterdam, of het Noorderplantsoen op loopafstand van het City Hotel Groningen! Neem een goedgevulde picknickmand mee en strijk neer op een kleedje of bankje en geniet van een overheerlijke picknick. Enne, in onze hotels helpen we je natuurlijk graag met het lekkers samen te stellen :)

EDEN HOTELS - ALGEMEEN - 37_WEB.jpg

Haar verwennen met een hotel cadeaubon

Cadeaus verzinnen blijft toch altijd een dingetje, zeker wanneer het voor iemand die je dierbaar is. Want je moeder verdient natuurlijk wél het beste cadeau dat er is! Maar geen stress, wij hebben de oplossing; de Eden Cadeaubon! Met onze cadeaubon kun je terecht bij al onze hotels en restaurants. Zo kan ze genieten van een ontspannen verblijf bij een hotel naar keuze, misschien wel compleet met een heerlijk etentje bij The Living Room in het Babylon Hotel Den Haag. Hoe leuk is dat?!

EH - CADEAUBON-image-1.jpg
Deel dit artikel: