Blog

Leuke hotels waar honden welkom zijn

20 Mei 2022  |  Inspiratie

Zin om lekker luxe in een hotel te verblijven, maar niet om je hond weg te brengen? Bij deze 5 leuke hotels in Nederland is je hond hartstikke welkom!

Hier kun je met je hond in een hotel verblijven

Een weekendje weg lastig als je een hond hebt? Nee hoor! Bij sommige hotels in Nederland mag je je hond gewoon meenemen. Zo ook bij 5 Eden Hotels verspreid over het land. Van Amsterdam tot aan Hengelo, bij de hotels hieronder worden zowel jij als je trouwe viervoeter totaal in de watten gelegd. 

EH---ORANJE-HOTEL-LEEUWARDEN---SUPERIOR---1.jpg

2. Oranje Hotel Leeuwarden

Van Amsterdam reizen we een stukje naar boven, naar Leeuwarden. Ook naar het verfijnde Oranje Hotel Leeuwarden mag je je hond namelijk gezellig meenemen! In de stad vind je een tal van stadsparken waar jullie samen doorheen kunnen slenteren. En dan hebben we het nog niet eens over de toplocatie en heerlijke faciliteiten van het Oranje Hotel gehad.

EH - LANCASTER HOTEL AMSTERDAM - LOBBY - 002_WEB.jpg

3. The Lancaster Hotel Amsterdam

We gaan toch nog even terug naar Amsterdam, naar de Plantagebuurt in hartje Amsterdam - om precies te zijn. Ook bij dit stijlvolle boutique hotel mag de hond gezellig mee. Sterker nog: het hotel in Amsterdam heeft zelfs een hondenarrangement voor je in de aanbieding. Mooi meegenomen: er huist tijdelijk een pop-up van restaurant NENI in het pand van The Lancaster. Dat wordt (Oost-Mediterraans) genieten!

EH---THE-ED-HOTEL-AMSTERDAM---DETAILS---2.jpg

4. The ED Amsterdam

Nu we het nog over Amsterdam hebben, kunnen we je ook The ED Amsterdam niet onthouden als hotel om je hond mee naartoe te nemen. In dit hippe hotel in hartje centrum verblijven jullie volledig in stijl. Het hotel zit vol met toffe en grappige details en zit in de buurt van echt alle highlights van Amsterdam. Oh, en ook niet onbelangrijk: jullie zijn in no time bij het Vondelpark.

EH---HECI---EXTERIEUR---1.jpg

5. City Hotel Hengelo

Het laatste, maar zéker niet het minste hotel waar honden welkom zijn is City Hotel Hengelo. In dit sfeervolle hotel in Twente is het gegarandeerd genieten met je viervoeter. Niet alleen omdat het jullie allebei niet aan verwenfaciliteiten ontbreekt, maar ook omdat je in het mooie Twentse landschap écht weer even lekker op adem komt. Superleuk: ook City Hotel Hengelo heeft een hondenarrangement samengesteld zodat jullie tijdens je verblijf heerlijk worden ontzorgd.

En, naar welk van onze hotels neem jij je hond het eerst mee?

Deel dit artikel: