Blog

Hoe muziek ons allemaal verbindt

26 Mrt 2020  |  Inspiratie

Muziek verbindt. Het heeft de bijzondere eigenschap dat het voor éven, ongeacht de taal die je spreekt en waar je vandaan komt, mensen bij elkaar brengt en een bepaalde kracht of emotie laat voelen. Op 24 maart, tijdens de Nationale Dag van de Muziek, stond een aantal van onze hotels stil bij deze kunstvorm in tijden van crisis.

Foto header: CEO Léon Dijkstra op de gitaar, gemaakt door ©MixedFrames

Een bijzondere band

Onze teams hebben een bijzondere band met elkaar. En in moeilijke tijden zoals de periode waar we ons nu in bevinden, wordt die band eigenlijk alleen maar sterker. Want Eden is niet alleen een familiebedrijf, maar we zijn ook daadwerkelijk een familie. Het motto van Eden nu én altijd? #SamenStaanWeSterk. En vanuit die gedachte gingen een aantal van onze teams op de Dag van de Muziek na wat voor hun hotel, hun team, de perfecte themesong zou zijn. 

De foto's zijn al even geleden genomen. Maar ondanks dat onze hotels nu tot nader order dicht zijn, zijn de teams - met gepaste afstand tussen elkaar uiteraard - nog steeds close.

Mooi, vind je niet? Bij Eden vinden we het, juist nu, belangrijk om met elkaar en met jou in contact te blijven. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor nog meer feel good initiatieven.

Deel dit artikel: