Newsflash

Bio Vakantieoord krijgt 125 GSM telefoons van The Manor Amsterdam geschonken

06 Jul 2021

Vorige week mocht Frans Wientjes, Directeur Stichting Bio 125 mobiele telefoons in ontvangst nemen uit handen van Nicole Lagas, General Manager van het hotel, onderdeel van de Eden Hotels. 

De telefoons waren ooit aangeschaft om aan gasten mee te geven als zij de stad gingen verkennen. Echter bleek die behoefte niet goed ingeschat en werden de telefoons amper gebruikt. Bio Vakantieoord daarentegen is dolblij met de telefoons. Zo kunnen hele gezinnen, als zij vakantie vieren in het park, via de wifi de hele dag met elkaar in contact zijn, gamen, muziekvideo’s streamen en eindeloos films kijken. De actie was geïnitieerd door de Sjoerd Dijkstra Foundation en past naadloos in de doelstelling van de foundation om maatschappelijke projecten te ondersteunen die gerelateerd zijn aan de gastvrijheidsindustrie. Bio en SDF zijn al een groot aantal jaren partners. 

Over Bio Vakantieoord 

Het Bio Vakantieoord in Arnhem is hét vakantiepark waar alle kinderen veilig met elkaar kunnen spelen en lol maken. Een plek waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed delen, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Voor veel gezinnen is het Bio Vakantieoord de enige plek waar ze met elkaar op vakantie kunnen zijn. Maar om deze mogelijkheid betaalbaar te houden, is jouw hulp hard nodig!

Website van Bio Vakantieoord

Over de Sjoerd Dijkstra Foundation en Eden Hotels  

De Sjoerd Dijkstra Foundation, onlosmakelijk behorend bij Eden Hotels, zet zich in voor maatschappelijke projecten die gerelateerd zijn aan de hospitality industrie. De partners van de foundation zijn sociaal bevlogen en hebben een ondernemende visie. De foundation biedt financiële ondersteuning en daarnaast zetten medewerkers van de Eden Hotels hun expertise en kennis in voor onze partners om een blijvend verschil te maken voor kwetsbare groepen in de samenleving. Zowel in Nederland als in het buitenland. 

Website Sjoerd Dijkstra Foundation

Deel dit artikel: