Persbericht

Eden Hotels verwelkomt Barbara Susan als Director of Sales

03 Mei 2022

Eden Hotels verwelkomt per 1 mei Barbara Susan als Director of Sales. In deze functie gaat zij leiding geven aan de Eden Sales organisatie en zal de groep vertegenwoordigen bij grote klanten en (inter)nationale beurzen en evenementen. Barbara gaat haar ervaring en expertise inzetten op alle segmenten, dit gebeurt in nauwe samenwerking met afdelingen revenue en marketing. Met de toevoeging van Barbara Susan aan het Leadership Team is de groep klaar voor de volgende fase van de expansie.

Barbara Susan (37 jaar) per 1 mei Director of Sales

Barbara is niet geheel nieuw binnen het team. Na haar opleiding Hospitality Management in Amsterdam startte Barbara haar carrière bij Eden Hotels. In 2006 begon zij haar loopbaan in de front office van het American en groeide door in Banquet Sales en werd zij vervolgens salesmanager Corporate & MICE voor Eden. Vervolgens kreeg zij een functie als Sales Manager MICE en International Sales Manager bij InterContinental Hotels Group (IHG). De afgelopen 7 jaar werkte Barbara bij Hilton als Director of Sales.

Léon Dijkstra, lid van de Raad van Commissarissen van Eden Hotels over de nieuwe aanstelling: “De markt gaat weer open en daarom zijn we juist nu hard aan de slag om onze gasten optimaal te bedienen. De versterking van onze commerciële organisatie is daar een belangrijk onderdeel van. Barbara had al een Eden hart en kent de hotels en de markten waarop wij actief zijn. Ik ben heel blij dat zij bij ons terugkeert en wens haar veel succes!”

Barbara Susan, nieuwe Director of Sales Eden Hotels

Over Eden Hotels

Eden Hotels is een bedrijf bestaande uit 14 hotels gelegen in stadscentra door heel Nederland. Al 75 jaar biedt Eden Hotels een unieke lokale ervaring aan haar gasten. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en is groot geworden onder leiding van oprichter Sjoerd Dijkstra. Eind december 2021 is KSL Capital Partners toegetreden als aandeelhouder bij Eden. De gezamenlijke ambitie is om Eden Hotels verder uit te bouwen tot een Europees hotelbedrijf. De hotelgroep bestaat uit The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Jan Luyken Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, The ED Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Holiday Inn Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden en het Savoy Hotel in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.edenhotels.nl of bezoek de individuele hotelwebsites.

Deel dit artikel: