Pers

Eden Hotels sluit zich aan bij House of Hospitality

31 Mei 2018

Amsterdam, 29 mei 2018 - Eden Hotels en het ROC van Amsterdam en Flevoland hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend in het kader van House of Hospitality. Eden Hotels onderschrijft daarmee de hoofddoelstelling van House of Hospitality om van de metropoolregio Amsterdam de meest gastvrije regio van Europa te maken.  

Met de ondertekening is Eden Hotels officieel de 25ste partner van het publiek-private samenwerkingsverband. ‘Wij willen met onze deelname een directe bijdrage leveren aan het vergroten van de gastvrijheid en de hospitalitybeleving in de regio Amsterdam’, zei algemeen directeur Léon Dijkstra.

Als belangrijke speler op de Amsterdamse hospitalitymarkt herkent Dijkstra de ambitie om meer hospitalitytalent – jong en oud – te laten instromen en meer studenten te laten kiezen voor een opleiding in de hospitality. Eden Hotels wil de samenwerking vormgeven door masterclasses en workshops aan te bieden en gaat zich oriënteren op het inrichten van een hybride leeromgeving volgens de filosofie van House of Hospitality. Léon Dijkstra wil zelf een rol spelen in House of Hospitality Lab, dat innovaties en onderzoeksvraagstukken initieert.

De samenwerking met het ROC van Amsterdam is voor Eden Hotels bovendien een uitstekende mogelijkheid om ook de eigen medewerkers verder op te leiden en zo de talenten te behouden voor de organisatie. Een leven lang ontwikkelen is een belangrijke pijler van House of Hospitality. 

ROC

Foto 1: Links: Dhr L. Dijkstra (Eigenaar Eden hotels) Rechts: Dhr. E. de Jaeger (Voorzitter Raad van Bestuur)

Foto 2: Van links naar rechts: Dhr. J. Flierman (House of Hospitality), Dhr. L. Dijkstra (Eigenaar Eden hotels), Mw. I. Tisson (HR Eden hotels), Dhr. E. de Jaeger (Voorzitter RvB), Dhr. J. Peperkoorn (CFO Eden hotels)

Eden Hotels zorgt al sinds 1947 voor een lokale beleving en blijvende herinneringen. Een groep van unieke stadshotels waar niet alleen alle ‘basics’ dik in orde zijn, maar waar vooral gastvrijheid de belangrijkste pijler is. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken de 12 eigen Eden Hotels zich. De eigen hotels bestaan uit The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, The ED Hotel Amsterdam, Jan Luyken Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen en Oranje Hotel Leeuwarden en Savoy Hotel Rotterdam. Zie ook www.edenhotels.nl of de individuele websites.


Deel dit artikel: