Persbericht

Eden Hotels verwelkomt Drew Heimbrock in nieuwe functie van Director of Strategy and M&A

17 Jan 2022

Drew Heimbrock is per 10 januari als ‘Director of Strategy and M&A (Mergers & Acquisitions)’ toegetreden tot het managementteam van Eden Hotels (Eden). In deze rol is hij verantwoordelijk voor de uitrol van de voorgenomen groeistrategie van Eden Hotels. Eden heeft de ambitie uit te groeien tot een Europees hotelbedrijf.

Heimbrock was voorheen werkzaam bij KSL Capital Partners, het bedrijf dat recent als aandeelhouder is toegetreden tot Eden met als doel de groeiambitie van deze Nederlandse hotelgroep te helpen realiseren.  De 33-jarige Heimbrock is afkomstig uit Kentucky in de Verenigde Staten en hij heeft de laatste zes jaar gewerkt voor KSL Capital Partners. Voorheen deed Heimbrock ervaring op bij investment bank Merril Lynch en Deloitte transaction services.

Internationale groei

Drew Heimbrock over zijn nieuwe aanstelling: "Ik ben verheugd om lid te zijn van het Eden Hotels-team en zie er naar uit om aan de slag te gaan om nieuwe Eden hotels te vinden”. Algemeen Directeur Léon Dijkstra, vult aan: “Met de komst van Drew zetten we een grote stap om in deze bizarre tijden vol gas vooruit te gaan geven!"

Drew Heimbrock, Director of Strategy and M&A bij Eden Hotels

Over Eden Hotels

Eden Hotels is een bedrijf bestaande uit 14 hotels gelegen in stadscentra door heel Nederland. Al 75 jaar biedt Eden Hotels een unieke lokale ervaring aan haar gasten. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en is groot geworden onder leiding van oprichter Sjoerd Dijkstra. Eind december 2021 is KSL Capital Partners toegetreden als aandeelhouder bij Eden. De gezamenlijke ambitie is om Eden Hotels verder uit te bouwen tot een Europees hotelbedrijf. De hotelgroep bestaat uit The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Jan Luyken Amsterdam, The Manor Amsterdam, The ED Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden en het Savoy Hotel in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.edenhotels.nl of bezoek de individuele hotelwebsites.

Deel dit artikel: