Persbericht

Eden Hotels stelt twee nieuwe General Managers aan en Leisure Accountmanager

10 Feb 2022


Eden Hotels stelt Maarten Benschop & Roy Peeters aan als General Managers en Maarten van Gasteren als Leisure Accountmanager.

Eden Hotels heeft ambitieuze plannen en dat geldt ook voor het Eden team. Een nieuw gezicht, Maarten Benschop, start als General Manager bij het Jan Luyken Hotel Amsterdam. Daarnaast verwelkomt Eden ook Maarten van Gasteren in de functie van Leisure Accountmanager. Roy Peeters groeit verder binnen de hotelgroep en is sinds 1 februari General Manager van het Savoy Hotel Rotterdam.

Léon Dijkstra, Algemeen Directeur van Eden Hotels over de nieuwe aanstellingen: “We gaan onze groeiambitie met een enthousiast team waarmaken. We hebben twee nieuwe collega’s aan boord mogen halen en we zijn erg trots dat Roy Peeters intern de kans krijgt om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen bij een mooi hotel zoals het Savoy Hotel Rotterdam”.  

Roy Peeters (33 jaar) per 1 februari General Manager Savoy Hotel Rotterdam

Roy Peeters was tot eind januari General Manager bij het Jan Luyken Hotel Amsterdam. Ondertussen werkt Roy bijna 7 jaar bij Eden Hotels aan zijn carrière die begon in het Babylon Hotel in Den Haag, waarna hij als Assistent General Manager naar het Eden Hotel Amsterdam is gegaan. Vanuit hier kreeg hij de kans om de (pre)opening mee te maken van het Jan Luyken Hotel Amsterdam. Het intern ontwikkelen van talent en doorgroeien binnen de hotelgroep is iets wat voor Eden Hotels enorm belangrijk is; Roy is het boegbeeld hiervan

Roy-Peeters.png

Maarten Benschop (32 jaar) per 1 februari General Manager Jan Luyken Hotel Amsterdam

Maarten Benschop is per 1 februari gestart bij het Jan Luyken Hotel Amsterdam als General Manager. Met bijna 10 jaar ervaring in de hotelindustrie, heeft Maarten -met zijn hands-on mentaliteit - altijd de kans gegrepen om door te groeien. Hij was eerder werkzaam bij het Dylan Hotel en het Grand Hotel Amrâth in Amsterdam. Maarten zal het Jan Luyken Hotel, dat nu bijna een jaar open is, nog sterker in de Amsterdamse markt positioneren als een intiem en warm boutique hotel.

Maarten-Benschop-image-1.png

Maarten van Gasteren (41 jaar) per 15 januari Leisure Accountmanager Eden Hotels

Maarten van Gasteren sloot zich per 15 januari aan bij de Eden Hotels als Leisure Accountmanager voor de hele groep. Hij heeft zijn sporen verdiend in de hospitality- en toerismebranche in Zuid-Afrika en Engeland. Maarten kreeg de smaak te pakken bij Miki Travel Ltd. waar hij o.a. onderhandelde met hoteliers in Noord-Afrika, Griekenland en Malta. Hierna sloot hij zich aan bij IHG en Taj Hotels en werkte hij aan het ontwikkelen van nieuwe markten zoals het Midden-Oosten, Rusland en nabijgelegen landen.

Maarten-van-Gasteren-image-1_alfbXck.width-1986 (1).png

Over Eden Hotels

Eden Hotels is een bedrijf bestaande uit 12 hotels gelegen in stadscentra door heel Nederland. Al 75 jaar biedt Eden Hotels een unieke lokale ervaring aan haar gasten. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en is groot geworden onder leiding van oprichter Sjoerd Dijkstra. Eind december 2021 is KSL Capital Partners toegetreden als aandeelhouder bij Eden. De gezamenlijke ambitie is om Eden Hotels verder uit te bouwen tot een Europees hotelbedrijf. De hotelgroep bestaat uit The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Jan Luyken Amsterdam, The Manor Amsterdam, The ED Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden en het Savoy Hotel in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.edenhotels.nl of bezoek de individuele hotelwebsites.

Deel dit artikel: