Pers

Rosalind Chan is benoemd als Marketing Director bij Zien Group

30 Mei 2023  |  Business

Amsterdam, 23 mei 2023 - Zien Group –- Zien Group - het moederbedrijf van Eden Hotels en alle toekomstige merken en bedrijven – heeft Rosalind Chan aangesteld als Marketing Director. Chan zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor het leiden van de merkpositionering en marketingstrategie van het bedrijf. Daarnaast zal zij ook de digitale marketing en PR op haar nemen en wordt ze het gezicht in de wereldwijde media. Als belangrijk lid van het senior executive team zal ze een belangrijke rol spelen bij het opschalen van de groei en het internationale bereik van Zien.

Rosalind_horizontal

Met meer dan 13 jaar ervaring als marketingspecialist in de horeca, co-working en vastgoedsector, heeft Chan internationale senior marketingfuncties vervuld bij LabTech, The Office Group en Hilton Worldwide. Rosalind heeft tweeënhalf jaar bij de LabTech Group gewerkt, waar ze een nieuwe digitale en contentmarketingfunctie introduceerde en de leiding had over de re-branding en herpositionering van Camden Market. Daarvoor was ze verantwoordelijk voor de merk- en productmarketingstrategie bij de Britse aanbieder van flexibele werkplekken, The Office Group (TOG). Als Head of Marketing speelde ze een belangrijke rol bij de lancering van het merk in Duitsland. In het begin van haar carrière trad Chan in 2011 in dienst bij Hilton Worldwide, waar ze zeven jaar ervaring heeft opgedaan op het gebied van digitale- en merkmarketing. Ze bekleedde door de jaren heen verschillende functies, waaronder senior Brand Manager voor Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton en Curio, a Collection by Hilton in EMEA.

Rosalind is een ervaren leider met een succesvolle carrière in het op de markt brengen van internationale merken op het gebied van horeca en onroerend goed. Rosalind is een belangrijke toevoeging aan het team om de uitvoering van onze ambitieuze plannen te ondersteunen”, aldus Billy Skelli-Cohen, CEO van Zien Group.

Over Zien Group
Zien Group is in september 2022 opgericht als een platform voor horecabedrijven in eigendom en beheer. De naam Zien is afgeleid van het Nederlandse woord "zien of visie hebben", wat de missie van het bedrijf weerspiegelt om potentieel in onroerend goed toegankelijk te maken door middel van gastvrijheid. Zien Group begint met de Nederlandse hotels die ze al in het portfolio hebben, het verfijnen van Eden en nieuwe, onafhankelijke hotels creëren. De ambitie is om verder te groeien in Europa en de UK.

Voor meer informatie, bekijk theziengroup.com .

Over Eden Hotels

Eden Hotels zorgt al sinds 1947 voor een lokale beleving en blijvende herinneringen. Een groep van unieke stadshotels waar niet alleen alle ‘basics’ dik in orde zijn, maar waar vooral gastvrijheid de belangrijkste pijler is. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken de 12 eigen Eden Hotels zich. De eigen hotels bestaan uit The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, The ED Hotel Amsterdam, Jan Luyken Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen en Oranje Hotel Leeuwarden en Savoy Hotel Rotterdam.

Voor meer informatie, zie www.edenhotels.nl of bezoek de individuele hotelwebsites.

Deel dit artikel: