Geef een overnachting of diner cadeau

Eden Hotels Cadeaubon

Van Amsterdam en Rotterdam tot aan Maastricht, Groningen en Eindhoven: onze hotels en restaurants bevinden zich in het hart van de leukste steden van Nederland. Waar je ook verblijft, één ding is altijd zeker: bij Eden Hotels heb je gegarandeerd een onvergetelijke tijd.

Een ervaring die je bijblijft

Of je nu fan bent van monumentale boetiekhotels of design hotels vol hippe details, je juist gelukkig wordt van de Italiaanse keuken of erg blij wordt van Franse cuisine: bij Eden Hotels is er voor ieder wat wils. En zeg nu zelf: is er iets dat leuker is om cadeau te krijgen dan een ervaring die je bijblijft?

0010_EdenHotels_(ID_D4_4741).jpg

Een cadeau waar je blij van wordt

Een Eden voucher is voor iedere gelegenheid het perfecte cadeau. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen met een waarde van €50 of €100 euro. Wil je iets héél anders? Kunnen we voor je regelen. Heel makkelijk, stuur even een mail via onderstaand formulier naar onze Mieke. Zij helpt je graag verder. Als de bon binnen is, kan er een reservering worden gemaakt bij het Eden hotel of restaurant naar keuze. De waarde van de bon wordt verrekend tijdens het uitchecken/afrekenen. 

  • In elk Eden hotel én restaurant te besteden
  • Keuze uit cadeaubonnen van €50 en €100
  • Tot 3 jaar na aankoop geldig
Vouchers_Eden_Hotels.png

Cadeaubon aanvragen

Via onderstaand formulier kun je de cadeaubon die jij op het oog hebt bestellen. Laat ons weten welke bon je cadeau wilt geven. Dan nemen wij per e-mail contact met je op en sturen we de bon naar je op!