Geef een overnachting cadeau

Eden Hotels Cadeaubon

Van Amsterdam en Rotterdam tot aan Maastricht, Groningen en Eindhoven: onze hotels en restaurants bevinden zich in het hart van de allerleukste steden van Nederland. Waar je ook verblijft, één ding is altijd zeker: bij Eden Hotels heb je gegarandeerd een onvergetelijke tijd.

Een ervaring die je bijblijft

Of je nu fan bent van exclusieve boutique hotels of design hotels vol hippe details, je juist gelukkig wordt van de Nederlandse lokale keuken of erg blij wordt van haute cuisine: bij Eden Hotels is er voor ieder wat wils. En zeg nu zelf: is er iets dat leuker is om cadeau te krijgen dan een ervaring die je bijblijft?

0010_EdenHotels_(ID_D4_4741).jpg

Een cadeau waar je blij van wordt

Een Eden voucher is voor iedere gelegenheid het perfecte cadeau. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen met een waarde al vanaf €25 euro. Die bestel je heel easy online hieronder. Wil je iets héél anders en tailormade? Kunnen we voor je regelen. Heel makkelijk, stuur ons even een mail via info@edenhotels.nl, we helpen je graag verder met jouw bijzondere verrassing. 

Als de bon binnen is, kan er een reservering worden gemaakt bij één van de Eden Hotels, Holiday Inn Eindhoven, Hard Rock Hotel Amsterdam American of restaurant naar keuze. De waarde van de bon wordt verrekend tijdens het uitchecken/afrekenen. 

  • In elk Eden Hotel én onze restaurants te besteden
  • Keuze uit cadeaubonnen vanaf €25
  • Tot drie jaar na aankoop geldig