Veilig & eenvoudig betalen

Hoe werkt PayByLink?


Wist je dat sinds de Europese PSD2 richtlijn is ingevoerd, hotels je creditcard niet meer mogen belasten? Daarom sturen wij, wanneer je een reservering maakt waarvoor een vooruitbetaling nodig is, een e-mail met daarin een betaallink. Zo kun je het bedrag van de reservering eenvoudig voor aankomst bij ons voldoen en is je reservering bij het hotel meteen bevestigd! We versturen deze betaallink door middel van de volledig beveiligde betaaloplossing PayByLink.

Oeps, te laat met betalen?

Vergeten te betalen of is de e-mail even aan je aandacht ontglipt? Geen zorgen; we sturen je automatisch een nieuwe e-mail zodat je je betaling gewoon op tijd kunt voldoen. Pas wanneer de uiterste betaaldatum is verstreken en we nog geen betaling hebben ontvangen, wordt de reservering geannuleerd.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Flexibele reserveringen zijn bij ons ook écht flexibel. Wanneer je het flexibele tarief boekt kun je je boeking zelfs tot 16.00 uur op de dag van aankomst kosteloos annuleren. In geval van een non-refundable reservering is het niet mogelijk om de reserveringskosten terug te krijgen.

Je reservering is gegarandeerd wanneer de betaling is voldaan. Voor een non-refundable reservering betekent dit dat meteen na ontvangst van de e-mail de betaling moet worden gedaan of, tenminste, voor de betalingstermijn is verstreken. Een flexibele reservering waarvoor een vooruitbetaling vereist is kun je nog tot 24 uur voor aankomst betalen. Je creditcard wordt niet belast.

Op welke manieren kan ik eigenlijk betalen?

Betalen kan veilig met iDeal, Mastercard, Visa of American Express.