Blog

4x lichtovergoten vergaderparels in hartje centrum

01 Jul 2022  |  Business

Ook in de zomer zijn er natuurlijk genoeg vergaderingen of trainingen die gewoon door moeten gaan. Maarre, dan mag je het jezelf best wél extra leuk maken door deze te organiseren op een lekker lichte en inspirerende plek. Eén ding is zeker: in deze vijf vergaderparels in hartje centrum heb je aan inspiratie geen gebrek.

1. De Tuinzaal van The Manor Amsterdam

Voordat er in het pand aan de Linnaeustraat in het sfeervolle Amsterdam-Oost een stijlvol 4-sterren superior hotel pronkte, deed het dienst als burgerziekenhuis en stadsdeelkantoor. De Tuinzaal, die toen het pand als stadsdeelkantoor fungeerde ook al bestond, was destijds de zaal waarin er werd getrouwd. Enne hoewel dat nog steeds kan, is de ruimte tegenwoordig vaker in gebruik als vergaderruimte. Niet zo gek, aangezien de ideeën continu binnenstromen met dat bijzondere uitzicht over de binnentuin. Naderhand strijk je lekker neer op het terras van het pop-up restaurant van A Beautiful Mess.

The manor amsterdam zakelijk vergaderen

3. De Purple Red Meeting Lounge van Designhotel Maastricht

Dat mooi paars zéker niet lelijk is, bewijst de Purple Red - Meeting Lounge van Designhotel Maastricht wel. In deze vrolijke ruimte word je instant getriggerd om tot nieuwe inzichten te komen. Wist je dat paars staat voor creativiteit en verandering? Na het vergaderen of trainen hop je zo naar de leukste terrassen van Wyck. 

designhotel-maastricht (70).jpg

4. Vijverberg zaal van Babylon Hotel Den Haag

De Vijverberg zaal van Babylon Hotel Den Haag biedt met zijn grote ramen niet alleen een spectaculair uitzicht op de Haagse skyline, maar is ook nog eens voorzien van een stijlvol decor en luxe faciliteiten. Net zoals de vele andere zalen van het hotel trouwens. Heerlijk (en verantwoord!) lunchen, borrelen of dineren doe je tussendoor of naderhand in het restaurant van Babylon Hotel Den Haag, The Living Room. Het restaurant serveert de lekkerste gerechten die volgens de Dutch Cuisine principes zijn bereid; je gaat dus gegarandeerd met een goed gevoel naar huis.

EH---DHBA---MEETING---10.jpg

Meer inspirerende vergaderlocaties ontdekken?

Eden Hotels biedt nog veel meer vergaderlocaties in hartje centrum. Van Leeuwarden tot aan Maastricht. Ontdek ze allemaal!

Deel dit artikel: